Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preșcolarii din Văcărești vor avea o grădiniță nouă și modernă

Autor:

Data: 11 iunie 2020, 16:27

  •  
  •  
  •  

Administrația de la Văcărești a obținut finanțare pentru construirea unei  noi grădinițe la Văcărești. Deja se lucrează la această investiție. De vineri, se începe efectiv la lucrările de zidărie.

Administrația de la Văcărești a obținut finanțare pentru construirea unei  noi grădinițe la Văcărești. Deja se lucrează la această investiție. De vineri, se începe efectiv la lucrările de zidărie.

Administrația locală condusă de edilul Romică Stoica a considerat că e binevenită o clădire nouă pentru preșcolari, astfel că s-au făcut demersuri susținute pentru această investiție. În noua și frumoasa grădiniță cu program normal vor învață circa 60 de copii, cuprinși în 3 grupe.

Noua grădiniță va beneficia de mobilier și dotări moderne. Vor fi amenajate 3 săli pentru copii, fiecare dotată cu grup sanitar. În exteriorul grădiniței se vor amenaja alei, trotuare și spații verzi, dar și loc de joacă unde copiii se pot destinde în voie:

Administrația de la Văcărești a obținut finanțare pentru construirea unei  noi grădinițe la Văcărești. Deja se lucrează la această investiție. De vineri, se începe efectiv la lucrările de zidărie.

“Prin această investiție se dorește îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale în scopul asigurării unui proces educațional la standarde europene. Mobilierul și dotările necesare vor fi făcute după cele mai înalte standarde ”, spune primarul Romică Stoica.

Grădinița beneficiază de finanțare în cadrul proiectului privind Reforma Educației Timpurii în România derulat de Ministerul Educației și de la bugetul local al comunei Văcărești.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.