Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Niculești: Vești bune pentru locuitorii care așteaptă alimentarea cu gaze naturale

Autor:

Data: 7 iunie 2020, 11:33

  •  
  •  
  •  

Autoritățile locale din comuna dâmbovițeană Niculești, nu au stat cu mâinile în sân  și au continuat demersurile pentru racordarea comunei la rețeaua de gaze naturale.

Edilul Dorinel Soare  spune că pentru sute de familii din comuna Niculești, racordarea la reteaua de gaze naturale devine, pe zi ce trece, un vis ce se adevereste.  

S-a muncit din greu  pentru realizarea proiectului “Înființare sistem distribuție gaze naturale în comuna Niculești cu satele Niculești, Movila, Ciocănari” care va prinde contur în cel mai scurt timp .

Investiția “Înființare sistem distribuție gaze naturale în comuna Niculești cu satele Niculești, Movila, Ciocănari” vizează peste 1320 de familii,  rețeaua va avea aproximativ 15 km  iar durata de execuție  va fi de 36 de luni.  

Sursa de finanțare a fost o mare problemă dar  edilul Dorinel Soare nu s-a dat bătut și pentru a duce la bun sfârșit o investiție mult așteptată de concetățeni, împreună cu  Consiliul Local Niculești, a decis  contractarea unui credit  de la CEC BANK S.A. pentru acordarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de 5.200.000 lei cu o perioadă de grație de 24 luni și o perioadă de rambursare de 120 luni.

Administrația  de la Niculești  a organiza  și licitaţie pentru propria reţea de gaz. Acest lucru a devenit posibil după ce în urmă cu 2 ani a apărut o lege care permite primăriilor să organizeze propriile licitaţii pentru realizarea

obictivului de investiții ”Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Niculești cu satele Niculești, Movila, Ciocănari din Județul Dâmbovița”.  

În Consiliul Local Niculești, în luna martie, s- a aprobat componența comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea  contractul de concesiune a serviciului de utilitate publică de înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Niculești cu satele Niculești, Movila, Ciocănari din Județul Dâmbovița”. Din câte știm s-a finalizat licitația și se urmează pașii legali.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.