Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Târgoviște a semnat contractul de achiziție pentru patru stații electrice de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in

Autor:

Data: 2 iunie 2020, 12:43

  •  
  •  
  •  

Vești bune de la administrația târgoviștean. Municipiul Târgoviște va avea patru stații electrice de reîncarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Primarul Cristian Stan a făcut anunțul public pe pagina sa de socializare. Astăzi, 2 iunie 202,  Primăria Târgoviște  a semnat contractul de achiziție pentru patru stații electrice de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in:“ In aceasta dimineata, am semnat contractul de achizitie publica de produse privind furnizarea, montarea, instalarea si punerea in functiune a 4 (patru) statii de reincarcare cu putere inalta in curent continuu 50 kw, aferente obiectivului: „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electrica prin achizitia a 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”!  

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fara T.V.A, iar finantarea este asigurata in cadrul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu. Statiile au o capacitate de minim 2 incarcari/ora/statie de incarcare si vor fi livrate si montate in cel mult 60 de zile.”, a anunțat primarul Cristian Stan.

Stații electrice de reîncarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in
vor fi montate în următoarele locații:

– strada Ialomiței (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație)

– parcarea de lângă Piața Bărăției

– strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion)

– parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Județeană)

Infrastructura de alimentare cu energie electrică a celor patru stații  este deja executată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.