Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Crucea Roșie Română a pierdut un membru al marii familii, directorul Filialei Neamț, Florin Pîclea, răpus de inamicul COVID-19

Autor:

Data: 31 mai 2020, 16:15

  •  
  •  
  •  

Vestea tristă a fost  anunțată printr-un mesaj de condoleanțe  transmis de  către directorul general al Crucii Roșii Române, Ioan Silviu Lefter, pe pagina oficială de facebook a Crucii Roșiei Române.

Directorul Filialei Crucii Roșii Neamț, Florin Pîclea a fost diagnosticat cu COVID-19, în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet.

Directorul Filialei Crucii Roșii Neamț, Florin Pîclea a fost diagnosticat cu COVID-19, în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Florin Pîclea a pierdut lupta cu inamicul COVID-19. În calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul județului Neamț, dezvoltând numeroase activități în beneficiul celor mai vulnerabile persoane.
Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamț a Crucii Roșii Române.

Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet.

Născut în satul Ruginești, comuna Hangu din județul Neamț, a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, domnul Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamț a Crucii Roșii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.

Model de noblețe sufletească, în calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul județului Neamț, dezvoltând numeroase activități în beneficiul celor mai vulnerabile persoane.

În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari și pentru toți cei care l-au cunoscut și prețuit, le adresăm tuturor condoleanțe și îi încredințăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roșii Române.

Astăzi, Crucea Roșie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii.

Veșnica lui pomenire din neam în neam!
’’ acesta este mesajul domnului  Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române

Un mesaj de condoleanțe a transmis  și fostul director al Crucii Roșii Dâmbovița, Gheorghe Popescu: „Am pierdut un prieten,un om deosebit, un specialist, care și-a dedicat mulți ani   misiunii  umanitare și ajutorării semenilor  aflați  în situații dificile. A tratat cu responsabilitate misiunea Crucii Roșii Române. Îi aduc aminte cu plăcere  de acest om deosebit, pe care l-am convins la momentul respectiv să  vină în marea familie a Crucii Roșii Române. Sincere condoleanțe pentru familie, colegi, voluntari și pentru toți cei care l-au cunoscut și le doresc multă putere pentru a trece peste această grea încercare”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.