Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

30 mai, 15 ani de la înfiinţarea Direcţiei Generale Anticorupţie

Autor:

Data: 30 mai 2020, 10:34

  •  
  •  
  •  

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne aniversează astăzi, 15 ani de la înfiinţare.

Ziua de 30 mai a fost stabilită Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție la propunerea conducerii instituției, prin ordin al ministrului afacerilor interne.

La aniversarea celor 15 ani de activitate, Direcţia Generală Anticorupţie se prezintă ca o structură cu o identitate instituţională consolidată, cu un corp de profesionişti care pot investiga cauze dintre cele mai complexe.

Pentru marcarea acestui eveniment, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție au organizat pe parcursul întregii săptămâni, la nivel național, numeroase activități de promovare a mesajelor anticorupție constând, printre altele, în distribuirea de materiale de informare anticorupție către cetățeni și personalul Ministerului Afacerilor Interne.

Respectând toate măsurile de siguranță impuse de situația pandemiei de SARS – Cov- 2, s-a relaționat cu cetățenii fiind abordată problema asigurării unui mediu de integritate la nivelul structurilor Ministerului Afacerilor Interne, ca principali parteneri în lupta împotriva corupției.

Cu această ocazie, au fost distribuite materiale de informare conținând linia gratuită Call-center anticorupție a D.G.A. 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupție în care ar putea fi implicat personalul M.A.I., de tipul flyere, pliante, odorizante auto, pixuri, carnețele și stickere autocolante auto.

Inclusiv astăzi, în mai multe județe din țară și în municipiul București au loc activități de promovare instituțională. Astfel, în Capitală și în zone din județul Ilfov, cu sprijinul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – structurile de poliție rutieră, se desfășoară activități stradale destinate conducătorilor de autovehicule și pasagerilor acestora, precum și pietonilor, în zone din Otopeni, Voluntari, Piața Unirii și Piața Universității, unde se află instalate steaguri și bannere de promovare a celor 15 ani de activitate în promovarea integrității pe care îi sărbătorim la data de 30 mai 2020.

Cu acest prilej, informăm bucureștenii că, prin bunăvoința Serviciului de Telecomunicații Speciale, în această noapte, pe turnul S.T.S. vor putea vizualiza proiecția mesajului ZIUA DGA.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.