Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19 Dâmbovița: O persoana introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile pentru nerespectatarea măsurii izolării la domiciliu și amendată cu 2.000 de lei

Autor:

Data: 26 mai 2020, 16:49

  •  
  •  
  •  

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 25 mai a.c., 273 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 120 polițiști locali au desfășurat 190 de misiuni specifice. Totodată, au fost efectuate 1.645 verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu. O persoana a fost introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile pentru nerespectatarea măsurii izolării la domiciliu. Aceasta a fost sancționată contravențional și cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Obiectivul tuturor este siguranța cetățeanului.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița execută în continuare misiuni privind ordinea publică la locațiilede carantină;

  • Astăzi, 26.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:
  • se află în izolare la domiciliu: 2.406 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 35 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 268 persoane
  • persoane vindecate : 95
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 12.

          În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (11 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat 3 misiuni specifice privind transportul probelor biologice și efectuarea anchetelor epidemiologice.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai  împreună vom reuși să depășim această perioadă!

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.