Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Capacitatea Cantinei de Ajutor Social a municipiului Târgoviște va crește la 400 de beneficiari de hrană caldă și 150 beneficiari pachete alimentare-hrană rece

Autor:

Data: 25 mai 2020, 17:08

  •  
  •  
  •  

Contextul epidemiei COVID-19 a reprezentat o stare de urgență medicală, dar și o stare de urgență socială. Vârstnicii peste 65 de ani, persoanele izolate, cetățenii care se află în șomaj sau șomaj tehnic cu venituri foarte mici, vârstnicii cazați în Cămin și persoanele fără adăpost au avut nevoie în această perioadă de sprijin suplimentar. Primăria Târgoviște a fost alături de cetățeni, prin intermediul Direcției de Asistență Socială din subordinea Primăriei. Nevoia de ajutor social a crescut în municipiul Târgoviște , pe durata stării de urgență, potrivit evidențelor Direcției de Asistență Socială Târgoviște.

Creștere a nevoilor s-a înregistrat și în rândul târgoviștenilor care primesc o masă caldă din partea municipalității și pachete alimentare-hrană rece săptămânal. Cantina municipiului Târgoviște deservind în luna aprilie 347 beneficiari de hrană caldă și 328 beneficiari pachete alimentare-hrană rece, față de 203 beneficiari de hrană caldă și 175 beneficiari pachete alimentare-hrană rece în luna martie. Astfel, un proiect de hotărâre privind aprobarea numărului maxim de asistați sociali prin Cantina de ajutor social a municipiului Târgoviște, urmează a fi dezbătut de consilierii locali târgovișteni, în ședința de joi, 28 mai. În prezent, capacitatea Cantinei de ajutor social a municipiului Târgoviște este de 400 de beneficiari, 250  beneficiari de hrană caldă și 150 beneficiari pachete alimentare-hrană rece. Dacă proiectul va fi aprobat, capacitatea Cantinei de ajutor social a municipiului Târgoviște crește la 400 de beneficiari de hrană caldă și 150 beneficiari pachete alimentare-hrană rece.

Precizăm că și la Cantina municipiului Târgoviște s-au luat măsuri speciale pentru protecția asistaților, dar și a personalului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.