Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19: Nu au cedat impulsului de a fugi din fața unui virus letal, provocarea înseamnă să salveze viețile oamenilor

Autor:

Data: 22 mai 2020, 20:10

  •  
  •  
  •  

Realizările pozitive în asistența medicală spitalicească în plină  luptă cu inamicul invizibil COVID-19, sunt rezultatul unei munci perseverente, enorme a tuturor cadrelor medicale, care în pofida riscului enorm și a  greutăţilor, de diferit ordin, întreţin verticalitatea funcţională a asistenţei medicale în  lupta cu COVID-19.

Aceștia merită, pe deplin, apreciere pentru muncă, devotament și sacrificiu. Pentru medic, fiecare zi este o nouă provocare și provocarea înseamnă să salvezi viețile oamenilor. Cadrele medicale de la Secția Boli Infecțioase Târgoviște, simbol al luptei împotriva virusului, au fost luate prin surprindere de gestul deputatului PSD Dâmbovița, Claudia Gilia care din considerație pentru eroii din linia întâi, aceasta și-a dorit să le aducă un strop de bucurie. Zâmbetele au încolțit pe chipurile obosite ale cadrelor medicale, care fac eforturi supraumane în zilele acestea, în lupta cu noul coronavirus.

Materiale sanitare de protecție-dezinfectanți, mănuși, măști și nu în ultimul rând mici daruri pentru cadrele medicale și nelipsitele flori au ajuns de la deputatul Claudia Gilia și la cadrele medicale de la Secția Boli Infecțioase Târgoviște. Gestul frumos a înseninat ziua, oricum grea, a personalului medical.

Un alt gest care nu poate fi trecut cu vederea, este tot din partea deputatului Claudia Gilia, care a dus zâmbete prin mici daruri, zilele trecute, și la cadrele medicale de la Spitalul Orășenesc Pucioasa.

Trăim o perioadă în care doar solidaritatea ne va face mai puternici,  pe fiecare dintre noi, separat, și pe toți, împreună. Nici unul dintre noi nu știe cum și când se va termina această perioadă. 

Personal, sper să ne îndreptăm spre normalitate, spre respectarea drepturilor, spre repornirea economiei, într-un cuvânt spre bine. Și asta, cât mai curând!

Până atunci vreau să fiu alături, atât cât voi putea, față de categoriile sociale și profesionale care au cea mai mare legătură cu lupta pentru sănătatea dâmbovițenilor. Alături de colegii parlamentari din Partidul Social Democrat, Organizația  Dâmbovița am ajutat, de la început, sistemul medical local, prin donația de echipamente medicale necesare luptei cu noul virus. Pe lângă acest gest, mi-am dorit ca și personalul să simtă că suntem alături de ei și le apreciem munca.

 76 de dâmbovițeni, infectați cu coronavirus, sunt vindecați și au ajuns acasă, alături de familiile lor, datorită grijii și profesionalismului medicilor și personalului medical și nemedical al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște și al Spitalului din Pucioasa. 

Le MULȚUMESC, din suflet, pentru efort, pentru profesionalism, pentru că nu au cedat impulsului de a fugi din fața unui virus letal, despre care știm foarte puține.

 În semn de apreciere am oferit flori, mici daruri, dezinfectanți și produse de curățenie personalului din cele două unități sanitare. Sunt convinsă că vor fi, în permanență, cu dăruire și abnegație,  alături de pacienți, așa cum au fost în ultimele luni, extrem de obositoare și dificile.

Le MULȚUMESC și îi asigur de toată considerația mea.

Ca membru al Partidului Social Democrat și parlamentar al acestei formațiuni voi susține orice inițiativă legislativă care să ajute sistemul medical românesc să fie mai performant în lupta pentru sănătatea românilor.”,a declarat deputatul PSD Dâmbovița, Claudia Gilia.

Prin aceste gesturi simbolice făcute de către deputatul Claudia Gilia, mesajul transmis a fost unul mobilizator și plin de emoții „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi! “

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.