Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu: PERICOLUL nu a trecut iar DUȘMANUL COVID-19 veghează !

Autor:

Data: 21 mai 2020, 11:25

  •  
  •  
  •  

După cum știm, la Răcari a fost cel mai mare focar COVID-19. Inamicul invizibil COVID-19 a lovit crunt Centrul Medico-Social Răcari dar și câțiva cetățeni răcăreni. 

Cert este, că la Răcări, veștile bune apar de la o zi la alta. Potrivit primarului Marius Caravețeanu, mai sunt internați în  Secția Boli Infecțioase Târgoviște  doar trei beneficiari  ai Centrului  Medico-Social Răcari și un angajat iar la Spitalul Pucioasa  mai sunt doi  beneficiari și  trei angajați ai Centrului Răcari.

Mai mult , edilul Marius Caravețeanu  face un apel către toți răcăreni dar și către dâmbovițeni , rugându-i  să fie precauți,PERICOLUL nu a trecut iar DUȘMANUL COVID-19  veghează:

O colegă se întoarce acasă. Ramân internati in Spitalul de Boli Infectioase Târgoviste 3 beneficiari si 1 coleg, iar in Spitalul Pucioasa 2 beneficiari si 3 colegi! Din fericire lipsesc simptomele!Sunt 27 beneficiari, 22 colegi si 7 pacienti declaraţi vindecaţi!
Astăzi în centru sunt 42 de beneficiari şi 13 colegi!

SA FIM IN CONTINUARE PRECAUTI, SA RESPECATM DISTANTA SOCIALA, SE NE SPALAM CAT MAI DES PE MAINI, SA PURTAM MASCA IN LOCURILE PUBLICE AGLOMERATE! PERICOLUL NU A TRECUT! “DUSMANUL VEGHEAZA!”Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus.

Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.

Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!
Cuvintele poate sunt puţine dar vin din inimă pentru inimă!’’,
acesta este mesajul primarului Marius Caravețeanu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.