Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Consiliul Județean Dâmbovița a ieșit din starea de alertă? Legea spune clar NU dar CJ organizează din nou concurs pentru șef Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa

Autor:

Data: 19 mai 2020, 22:26

  •  
  •  
  •  

Solicităm public Consiliului Județean Dâmbovița să anuleze concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de conducere vacante de Şef serviciu al Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa, deoarece se încalcă LEGEA nr. 55 din 15 mai 2020 ,Articolul 27, aliniatul 3.

În plină stare de alertă, Consiliul Județean Dâmbovița organizează în data de 10 iunie 2020, la sediul său, din nou, concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de conducere vacante de Şef serviciu al Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa. Anunțul a fost publicat  pe  site-ul oficial al CJ Dâmbovița, în data de 15.05.2020, în baza unei dispoziții- nr. 9142 din 30.04.2020, dispoziție dată încă din perioada de stare de urgență.

E de noaptea minții, ce fac „băieții deștepți” la Consiliul Județean Dâmbovița.

Deși LEGEA nr. 55 din 15 mai 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, publicată în  MONITORUL OFICIAL nr. 396 din 15 mai 2020, spune clar  la Articolul 27, aliniatul 3 că “ Pe durata stării de alertă, în instituțiile și autoritățile publice se suspendă orice tip de concurs pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante și temporar vacante, cu excepția celor prevăzute la alin. (1) și (2), precum și la art. 11 și 12.”, “băieții deștepți”de la Consiliul Județean Dâmbovița fac tot ce știu ei mai bine.

 Domnilor nu cumva sunteți pe lângă lege? Treziți-vă la realitate. Purtați cumva măștile de protecție pe ochi și nu pe nas, bărbie și gură așa cum este recomandat? Tineți cont de recomadările specialiștilor în sănătate- MÂINI CURATE.

Ca noutate, de acestă dată au fost schimbate și unele condițiile de participare la concurs dar acesta este un alt subiect.

Mare interes pentru organizarea acestui concurs privind ocuparea funcţiei contractuale de conducere vacante de Şef serviciu al Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa. Și spunem acest lucru pentru că în plină stare de urgență, începând cu 1 aprilie 2020, profesorul Doru Deaconescu nu a mai fost şeful  Salvamont Dâmboviţa şi asta după ce a fost emisă dispoziţia nr.244 din 31.03.2020 de către “jupânul” judeţului prin care s-a dispus încetarea exercitării de către profesorul Gheorghe Deaconescu a funcţiei de şef Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa. Și ca să fie treaba, treabă, Consiliul Judeţean Dâmboviţa  a organizat în data de 31 martie 2020, la sediul său, primul concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de conducere vacante de Şef serviciu al Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa, la care unicul candidat selectat “riguros” a picat. Candidatul, un domn de prin Buşteni nu a reuşit să obţină decât 39,33 de puncte iar pentru a putea fi admis ar fi trebuit să obţină minimum 70 de puncte.

Din informațiile pe care le deținem,  mai multe minți “luminate” actuale și foste pe scena politică dâmbovițeană, s-au așezat la masă și au dezbătut pe toate părțile numirea  viitorului  șef la Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to Consiliul Județean Dâmbovița a ieșit din starea de alertă? Legea spune clar NU dar CJ organizează din nou concurs pentru șef Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa

  1. ionescu

    20/05/2020 at 12:28

    Stimata gazeta.Observam ca se tot bate moneda pe concursul de la Salvamont si chiar nu se mai intelege nimic in legatura cu legitimitatea.La primul concurs, fostul sef -care a fost tinut atentie INTERIMAR- 7 ani si jumatate impreuna cu fiul sau,au strigat HOTII !pentru unul, de la “Busteni” chipurile ,care din cate s-a aflat a slujit in salvamont peste 30 de ani.Bun pana aici.Acum din nou se striga Hotii !ca s-a scos din nou postul la concurs ,conform legii,s-au modificat si unele conditii ,dar se pare ca nici acum nu este bine pentru o anumita persoana.
    TREBUIE sa se stie ca nu se poate lasa mostenire o functie a unei institutii publice ,chiar daca te numesti Deaconescu si ai asa cum te-ai laudat ,relatii la conducerea PSD Dambovita.Chiar daca nu va fi publicat acest comentariu ,este bine ca a luat cunostinta si moderatorul de parerire unor cetateni,altii decat cei ce isi doresc mostenirea.Comentariul va fi transmis si altor redactii dambovitene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.