Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Văcărești: S-a turnat primul strat de asfalt pe DC 39 Bungetu-Brăteștii de Jos cu ieșire în DN 71

Autor:

Data: 18 mai 2020, 22:26

  •  
  •  
  •  

La începutul lunii aprilie, vă informam  că în plină luptă cu inamicul invizibil COVID-19, administrațiile locale pe lângă faptul că desfășurau o serie de acțiuni de prevenire și combatere a coronavirusului, nu au uitat că trebuie să implementeze și investițiile  ce contribuie la îmbunătățirea infrastructurii locale și  la un confort cât mai ridicat pentru cetățeni .

Astfel, și admnistrația de la Văcărești, condusă de edilul Romică Stoica  a demarat o investiție foarte importantă, modernizarea DC 39 Bungetu-Brăteștii de Jos cu ieșire în DN 71 Târgoviște-București, pe o lungime de 2,5 km de drumuri comunale.

Astăzi, vă informăm că deja s-a turnat primul strat de asfalt pe DC 39 Bungetu-Brăteștii de Jos cu ieșire în DN 71 Târgoviște-București

Acestă investiție se realizează în baza unei asocieri între Primaria Văcărești prin consiliul local și Consiliul Județean Dâmbovița.

Valoarea investiției este de 16 miliarde lei vechi. Contribuția Primăriei Văcărești este de 8 miliarde lei vechi la care se adaugă contribuția CJ Dâmbovița, tot de 8 miliarde lei vechi.

Primarul Romică Stoica a ținut să le mulțumească   tuturor cetățenilor  pentru înțelegere și totodată  a transmis mulțumiri  și celor de CJ Dâmbovița pentru sprijinul acordat.

      APELUL primarului Romică Stoica: Să respectăm în continuare regulile legate de coronavirus

Nu în ultimul rând, edilul a făcut apel la cetățeni  să respecte cu sfințenie starea de alertă pentru că pericolul provocat de COVID-19 nu a trecut iar sănătatea este primordială.

Să respectăm în continuare regulile legate de coronavirus, cele legate de igiena personală, să ne spălăm pe mâini, să purtăm mască, să respectăm distanţarea socială,să reducem deplasările dacă  nu avem o urgență și  să facem tot ce depinde de noi să nu mai crească numărul de cazuri’’, a afirmat primarul comunei Văcărești, Romică Stoica

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.