Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Răcari: 54 de persoane vindecate de COVID-19

Autor:

Data: 17 mai 2020, 13:18

  •  
  •  
  •  

Vești bune despre pacienții din focarul COVID-19 de la Răcari. În acest moment, la Răcari sunt: 54 de persoane  vindecate de COVID-19. Este vorba despre 27 beneficiari și 20 angajați ai Centrului Medico-Social Răcari și 7 pacienți  din Răcari, care au fost declaraţi vindecaţi, după ce au beneficiat de îngrijirile de specialitate ale echipelor medicale de la Secția Boli Infecțioase Târgoviște și Spitalul Orășenesc Pucioasa. 

La ora transmiterii acestei știri, potrivit edilului de la Răcari, Marius Caravețeanu, mai rămân internați la Secția Boli Infecțioase Târgoviște- 1 beneficiar și 1 angajat de la Centrul Medico-Social Răcari, iar în Spitalul Orășenesc Pucioasa – 4 beneficiari și 5 angajați de la Centrul Medico-Social Răcari, care sunt asimptomatici și cel mai probabil, săptămâna viitoare vor fi externați dacă cele două teste ies negative.

’Două colege, două beneficiare și doi pacienți din Răcari(soțul și fiul unei colege) au venit sau vin astăzi,acasă.Rămân internati in Spitalul de Boli Infectioase Târgoviste 1 beneficiar si 1 coleg, iar in Spitalul Pucioasa 4 beneficiari si 5 colegi! Din fericire lipsesc simptomele!
Sunt 27 beneficiari, 20 colegi si 7 pacienti declaraţi vindecaţi!
Astăzi în centru sunt 42 de beneficiari şi 13 colegi!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus.
Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.
Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!
Cuvintele poate sunt puţine dar vin din inimă pentru inimă!
Cu multă prețuire,
Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari
Doamne ajută!’’,
acesta este mesajul transmis de primarul Marius Caravețeanu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.