Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe face apel la calm și responsabilitate după confirmarea primului caz de COVID-19 în localitate

Autor:

Data: 17 mai 2020, 21:37

  •  
  •  
  •  

Comuna Șotânga se numără printre cele 40 de localități dâmbovițene afectate de COVID-19.

În acest weekend a fost confirmat un caz de COVID-19 în comuna Șotânga. Este vorba de un bărbat de 50 de ani care lucrează în București și locuiește în Șotânga. Bărbatul are un singur contact care a fost izolat, familia este plecată în străinătate. Vineri, bărbatul a venit de la București acasă și a prezentat simptome. Imediat a sunat la ambulanță, a fost preluat și dus la Secția Boli Infecțioase Târgoviște unde a fost și testat. Rezultatul testului este pozitiv.

Citește și: Cazuri noi de COVID-19, confirmate la Moroeni, Șotânga, Finta, Uliești și I.L.Caragiale

Autoritățile locale au fost imediat înștiințate și s-au luat toate măsurile impuse.

Primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe face apel către toți cetățenii comunei Șotânga să dea dovadă de calm, responsabilitate și să respecte distanțarea socială, să evite deplasările dacă nu au o urgență și totodată să respecte regulile de igienă.

Citește și: 40 de localități dâmbovițene din cele 89, afectate de COVID-19. Situația cazurilor pe fiecare localitate în parte

Sănătatea și siguranța cetățenilor comunei Șotânga reprezintă prioritatea zero pentru primăria Șotânga. Eforturile autorităților locale de la Șotânga, trebuie susținute și de cetățeni care trebuie să dea dovadă de responsabilitate, respectând cu strictețe măsurile impuse prin starea de alertă.

Îi rog pe toți locuitorii comunei Șotânga să dea dovadă, în această perioadă, de calm, responsabilitate și să respecte toate recomandările și măsurile de prevenție pentru a-și proteja sănătatea și semenii dumnealor. Mai mult rău ne face lipsa de responsabilitate și de grijă față de ceilalți, lipsa de încredere, panica și nerespectarea tuturor măsurilor impuse de autorități.

Acum este momentul să fim buni cetățeni pentru că de asta depinde sănătatea și viața noastră. În aceste momente pericolul infectării cu COVID-19 este dublat de iresponsabilitatea celor care nu păstrează distanța social, nu poartă mască, fac deplasări inutile. Fac un apel la dumeavoastră, lucuitori ai comunei Șotânga, să renunțați pentru o vreme la deplasările care nu sunt absolut necesare, mai ale în zonele care în mod obișnuit sunt mai aglomerate. Evitați orice întâlnire care nu reprezintă o urgență. Noi, românii avem o vorbă: paza bună trece primejdia rea. După acest proverb trebuie să ne ghidăm cu toții comportamentul în următoarele zile“,a declarat primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.