Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Târgoviște: PRIMA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE DIN ACEST AN

Autor:

Data: 16 mai 2020, 10:51

  •  
  •  
  •  

ANUNȚ

PRIMA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE DIN ACEST AN

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, aduce la cunoștința cetățenilor că în perioada 20.05 – 16.06.2020 se va derula acțiunea de dezinsecție pe domeniul public.

Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice.

Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerele Mediului, Sănătății, Apelor și Pădurilor. Acestea sunt: K – Othrine Sc 25 (flow), Solfac Trio, Fastac Activ, Fendona, Karate.

Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 22.30 – 05.30 și vizează parcurile, locurile de joacă, cimitirele, spațiile verzi din microraioane și aliniamentele stradale.

Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.

Programul va suporta decalaje atunci când condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu permit desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.