Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa: În continuare să dăm dovadă de responsabilitate și după data de 15 mai

Autor:

Data: 14 mai 2020, 16:18

  •  
  •  
  •  

Dragi dâmbovițeni,

Vă mulțumesc tuturor celor care ați dat dovadă de responsabilitate în ultimele luni, o perioadă grea prin care am trecut cu toții și care încă nu s-a terminat. Trebuie să fim recunoscători celor aflați în linia I: cadre medicale, polițiști, jandarmi, pompieri, militari, reprezentanți ai ONG-urilor, care au depus eforturi ca cele 59 de persoane să meargă vindecate acasa, sau celor care prin misiunile lor au ajutat  la limitarea răspândirii virusului Sars-cov-2. Sunt sigur că fiecare a contribuit ca județul nostru să nu fie printre județele cu un număr mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Apreciem efortul celor care au înțeles să respecte indicațiile noastre și ale autorităților centrale. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către reprezentanții instituțiilor care au lucrat pentru ca firmele și angajații să-și primească la timp ajutoarele venite din partea statului.
Nu în ultimul rând, transmitem mulțumiri mass-mediei locale, celor care au înțeles să redea cu acuratețe și obiectivitate mesajele oficiale.

În același timp, mesajul meu către toti cetățenii județului nostru este ca, în continuare să dăm dovadă de responsabilitate și după data de 15 mai, chiar dacă măsurile vor aduce cu sine o relaxare și un pas spre viața de dinainte. Protejarea vieții noastre și a semenilor noștri trebuie să rămână prioritatea zero.

Numai cu sprijinul dumneavoastră, prin solidaritate și responsabilitate civică, vom reuși să depășim situația cu care ne confruntăm.

Vă doresc tuturor multă sănătate!

Prefect-Aurelian Popa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.