Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul PSD Dâmbovița, Claudia Gilia: De la tribuna prezidențială, aproape zilnic, președintele Iohannis încalcă flagrant funcția de a veghea la respectarea Constituției

Autor:

Data: 11 mai 2020, 18:41

  •  
  •  
  •  

În cadrul unei conferințe  de presă a PSD Dâmbovița,deputatul Claudia Gilia a vorbit despe ultimele decizii  al Curții Constituționale ale României  și depre   faptul că aproape zilnic, președintele Iohannis încalcă flagrant funcția de a veghea la respectarea Constituției.

Parlamentarul Claudia Gilia nu a ezitat  să afirme  că atacurile obsesive la adresa celui mai mare partid din România nu au alt scop decât să acopere incompetența, minciuna, hoția unei guvernări care profită de situația pandemiei pentru a-și face jocurile politice, pentru a-și numi clientela politică în funcții sau pentru a-și umple buzunarele:

“Se adeverește din ce în ce mai mult faptul că guvernarea PNL, păstorită de la Cotroceni este în afara Constituției și a legii, dar și a bunului simț.
Oare de câte decizii ale Curții Constituționale ale României mai este nevoie, pentru ca Președintele României să respecte Constituția și pe cetățenii acestei țări?
Nicio legitimare populară nu îi conferă dreptul Președintelui României de a încălca prevederile constituționale.

De la tribuna prezidențială, aproape zilnic, Președintele Iohannis încalcă flagrant funcția de a veghea la respectarea Constituției, căci despre cea de mediere nici nu mai putem vorbi.
Îmbrăcând haina de ”Lider” al partidului de guvernământ (atribut interzis, de altfel, de Constituție – a se citi art. 84 alin. (1) din Constituție), Iohannis și GuWernul său, prin acțiunile și acte calcă în picioare Legea fundamentală, și, mai grav, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor.

Curtea Constituțională s-a pronunțat săptămâna trecută într-o serie de spețe cu impact major asupra vieții românilor, dar și cu privire la modul în care se exercită puterea politică în România de către Președinte și Guvern.

Aceste decizii le-au arătat românilor, că pentru Iohannis și ai lui, legea nu contează, iar românii nu sunt importanți decât dacă sunt sclavi pe plantațiile de sparanghel din Germania.

Atacurile obsesive la adresa celui mai mare partid din România nu au alt scop decât să acopere incompetența, minciuna, hoția unei guvernări care profită de situația pandemiei pentru a-și face jocurile politice, pentru a-și numi clientela politică în funcții sau pentru a-și umple buzunarele.

NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE – Art. 16 alin. (2) din Constituția României.”a afirmat deputatul Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.