Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Răzvad a achizitionat primele 3000 de măști și de miercuri, începe distribuția către cetățeni

Autor:

Data: 5 mai 2020, 12:41

  •  
  •  
  •  

Suntem în plina pandemie de Coronavirus, iar la nivelul mai multor localități dâmbovițene edilii au luat măsuri de protecție a cetățenilor.

Unii primari din mediul rural au luat decizia de a începe să distribuie și ei măști de protecție pentru sătenii din localitățile pe care le păstoresc.

Pentru a proteja cetățenii comunei  Răzvad de eventuale transmiteri ale coronavirusului ( COVID-19), s-a hotărât  în Comitetul Local pentru Situații de Urgență Răzvad  oferirea gratuită a câte unei măști reutilizabilă pentru fiecare cetățean al localității noastre.

Aceste măști vor începe să fie distribuite la domiciliul fiecărei familii, începând de miercuri,6.05.2020. Primăria Răzvad a achizitionat primele 3000 de măști. La Răzvad,vorbim de 8700 de locuitori.Primarul Emanuel Spătaru  le cere locuitorilor din Răzvad  ca în continuare să limiteze ieșirile din casă doar pentru urgențe.

„Ținând cont de ordonanțele militare și având în vedere că începând cu data de 15 mai 2020 suntem obligați toți să purtăm măști de protecție, Primăria comunei Răzvad va distribui începând de miercuri, 5 mai 2020, măști pentru toți locuitorii comunei. Avem pregătite 3000 de măști pentru  urmând  să mai facem achiziție. Noi avem înregistrați în jur de 8700 de locuitori în comună.  Sunt măști din bumbac 100%, care pot fi reutilizate. Dacă situația o va impune, o să mai luăm astfel de măsuri de protecție a cetățenilor din localitate. Chiar eu am fost personal și am vorbit cu oamenii, le-am spus că este necesar să ne deplasăm mai puțin în această perioadă și să stăm cât mai mult în case, pentru a ne proteja”, a spus edilul primarul  Emanuel Spătaru .

Primarul  Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Șerban,angajaţii primăriei și consilierii locali vor merge să dstribuie răzvădenilor măşti de protecție.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.