Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Răzvad: Pandemia de COVID-19 nu oprește lucrările la rețeaua de canalizare și celelalte investiții

Autor:

Data: 3 mai 2020, 11:48

  •  
  •  
  •  

Deşi asupra țării planează o stare de incertitudine, în comuna Răzvad un proiect important  este în plină  execuție.

 Este vorba despre o investiţie  cu finanţare prin PNDL,  mult aşteptată  şi vitală pentru comunitatea   din Răzvad, reţeaua  de canalizare  în satele Valea Voievozilor  şi  Răzvad.

Se lucrează la rețeaua de canalizare în zona DN 72, venind dinspre Aleea Mănăstirii către Răzvad. Se va lucra pe ambele părți ale drumului, dar pe rând.

Sunt  în execuție și lucrările de reabilitare în zonele unde a fost introdusă deja rețeaua de canalizare. Firma constructuare   lucrează  într-un ritm alert  şi există şanse ca investiţia să fie finalizată  mult mai  devreme .

La  finele anului trecut,deja erau  realizați 7 km de reţea de canalizare  şi  este vorba  despre strada Via Mare, Ing. Bruneanu,lt. Marinescu,Preot Goglea ,Furtuneşti,Drăguţoieşti, Gura Văii  şi  Livada  cu Pruni.

Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor, dar şi o extindere în satul Răzvad este finanţat  prin PNDL şi are o valoare de 12.739.476 lei.  Prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării și lucrări de branșament pentru gospodăriile din zonă.

Administrația locală  de la Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban, spune că nu s-au oprit lucrările la nicio investiție şi  se merge înainte cu speranţa că vor veni şi vremuri mai bune:

Va urma o perioadă de disconfort în zona lucrărilor ce vizează canalizarea, de aceea vă rog pe toți să dăm dovadă de înțelegere și puțină răbdare.Se lucrează pe toate celelalte proiecte: Școala Valea Voievozilor,Rețea de apă în Gorgota,asfaltare  străzi în Răzvad și Valea Voievozilor”, spune primarul Emanuel Spătaru

În ciuda pandemiei de coronavirus, la Răzvad se lucrează la implementarea proiectelor avute în plan înainte de izbucnirea acestei nebunii cu Covid 19, investiții care vor face mai ușoară viața locuitorilor acestei comune.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.