Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mesajul deputatului Claudia Gilia , cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, un prilej deosebit pentru a sublinia că tinerii reprezintă un factor esențial pentru dezvoltare și pentru întreaga societate

Autor:

Data: 2 mai 2020, 13:43

  •  
  •  
  •  

Ziua Naţională a Tineretului este sărbătorită în fiecare an, la 2 mai.Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost iniţiat în anul 2004, de către 15 deputaţi reprezentând toate formaţiunile politice parlamentare.

La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaţilor, aceasta fiind şi Camera decizională.Astfel, conform Legii nr. 425/25 octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit Ziua Naţională a Tineretului.

Anul acesta este altfel sărbătotită,stăm în casă și asta datorită măsurilor pe care trebuie să le respectăm  în contextul  pandemidei de coronavirus.

Deputatul PSD Dâmbovița, conf.univ.dr.Claudia Gilia este  unul dintre oamenii care  susține proiectele  ce vizeză tinerii.În fiecare an a îndrumat zeci de studenți să-și descopere vocația. A avut studenți în practică la Parlament și la cabinetul său parlamentar din Târgoviște.

Îi încurajează să se implice și să asimileze o serie de aptitudini și cunoștințe de care vor avea mare nevoie la viitorul lor loc de muncă.

Mai mult,deputatul Claudia Gilia este omul care a desfășurat foarte multe acțiuni în școlile și grădinițele din comunitățile  dâmbovițene,punând mare accent  pe viitorul tinerilor.Astăzi, 2 mai, Ziua Naţională a Tineretului, deputatul Claudia Gilia a transmis un gând  tinerilor:

.„Prima Zi a Tineretului în care tinerii nu au voie să se întâlnească! Viața unui tânăr este oricum plină de provocări, dar acum provocarea este aceeași pentru toți tinerii din lume, indiferent de etnie, religie sau statut social. Din această nouă provocare se naște și nevoia de soluții noi, de inovări care vor face, cu siguranță, parte din viața generațiilor care vin.

De mii de ani se spune că tinerii reprezintă viitorul, că tinerii sunt întruchiparea frumuseții și libertății. Vedem adesea cum schimbă implicarea și creativitatea lor lumea în care trăim.

Astăzi, când un popor întreg e în izolare, mă întreb:

-Oare am făcut, ca stat, tot ceea ce era necesar pentru a le oferi tinerilor un sistem educațional solid, care să-i ajute să obține un loc de muncă pe măsura calităților lor, prin adaptarea curriculei universitare la cerințele pieței muncii?

-I-am ascultat destul?

-Le-am susținut și promovat ideile așa cum meritau?

-Le-am oferit modelele de care aveau nevoie?

Sunt profesor și mă preocupă toate întrebările de mai sus, la fel ca și răspunsurile.

De la catedra, și nu numai, încerc, permanent, să-i determin și să îi sprijin pe studenții mei să iubească România și să își construiască un viitor în țara lor.

Este dificil, dar ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!

LA MULȚI ANI, DRAGILOR!”, acesta este mesajul conf.univ.dr. Claudia Gilia, deputat PSD Dâmbovița.

Generația pe care o formăm acum reprezintă viitorul și în acest sens deputatul Claudia Gilia rămâne un militant activ pentru sprijinirea tuturor proiectelor și demersurilor care vizează tinerii. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.