Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Eroii COVID-19 și primii doi pacienți din focarul de la Răcari, vindecați și externați

Autor:

Data: 30 aprilie 2020, 17:35

  •  
  •  
  •  

Eroii în alb de la Secția Boli Infecțioase Târgoviște și de la Pucioasa, vindecă de la o zi la alta, pacienți COVID-19. Nu le este uşor, le este şi lor greu și  frică dar zeci de oameni care au trecut prin mâinile lor şi care acum pot răsufla uşuraţi: au scăpat de temutul virus al vremurilor noastre.

Numărul pacienților COVID-19 vindecați, a ajuns la 18. Astăzi, au fost  externați primii doi pacienți COVID-19 din focarul de la Răcari. Este vorba despre o bătrână de 75 de ani, beneficiar al Centrului Medico-Social de la Răcari și o infirmieră în vârstă de 50 de ani, tot de la centru. Cele două paciente COVID-19, au fost internate în Secția Boli Infecțioase Târgoviște unde au urmat un tratament riguros, apoi transferate la Spitalul Suport COVID-19 Pucioasa unde au continuat tratamentul și iată că astăzi, sunt vindecate și au fost externate după ce la utimele două testări au ieșit  negativ.

Veștile bune nu se opresc aici. Alţi nouă pacineţi COVID-19 de la Răcari, au primit rezultate negative la testări şi vor fi şi externaţi în zilele următoare: “Avem 11 rezultate negative. DOI PACIENTI SE INTORC ASTĂZI ACASĂ.Continuam distribuirea măștilor catre populatie.Fiecare locuitor primeste mască. Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!Cu multă prețuire”, acesta este mesajul transmis astăzi, 30 aprilie, de primarului Marius Caravețeanu

Echipele medicale de la Secția Boli Infecțioase Târgoviște și Spitalul Pucioasa, duc o luptă acerbă pe frontul războiului cu un inamic nevăzut-COVID 19. O fac cu drag, deşi  poate pe unii dintre  acești eroi în alb asta i-a făcut să renunţe la cea mai mare bucurie, aceea de a-şi strânge copiii în braţe, atunci când intră în casă .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.