Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

300 de angajați din centrele de bătrâni din Dâmbovița, au primit rezultatul negativ la testarea COVID-19

Autor:

Data: 26 aprilie 2020, 15:02

  •  
  •  
  •  

Aproximativ 300 de angajați din cele 16 centrele de bătrâni din Dâmbovița, autoizolați  preventiv  la domiciliu, au primit reultatul negativ la testarea COVID-19.

Incepând cu data de 22 aprilie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a extins acţiunea de testare pentru depistarea COVID-19, a personalului din toate centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice din judeţul Dâmboviţa.

În această primă etapă a fost testat personalul aflat în autoizolare preventivă la domiciliu, conform Ordonanţei militare numărul 8/2020. Pentru această  acţiune, au fost mobilizate mai multe echipe de specialişti din cadrul DSP Dâmbovița , care printr- un efort considerabil, până la acest moment, au reuşit să preleveze probe de la peste 300 de angajaţi ai acestor centre.Rezultatele au sosit si sunt negstive.

Precizăm că această acţiune a fost demarată în scopul prevenirii apariţiei unor focare, iar  reluarea activităţii de către acești angajați  este permisă numai după obtinerea rezultatului negativ al probei recoltate.

D.S.P. Dâmboviţa supraveghează cu toată responsabilitatea  activitatea din aceste centre pentru batrâni, tinând cont de faptul că beneficiarii acestora reprezintă o categorie vulnerabilă şi, totodată, monitorizează cu atenţie  evoluţia fiecărui caz înregistrat în judeţul nostru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.