Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DSP Dâmbovița testează peste 250 de angajați ai Centrelor Sociale pentru bătrâni

Autor:

Data: 23 aprilie 2020, 12:36

  •  
  •  
  •  

În aceste zile echipele DSP Dâmbovița fac sute de testări COVID-19 ce vizează angajații celor 14 de centre sociale cu licență de funcționare valabilă, destinate persoanelor vârstnice din Dâmbovița. Sunt vizați și angajații celorlalte trei centre de bătrâni din județ care sunt în faza de obținere sau prelungire a licenței de funcționare . Sunt testați în primă fază angajații care sunt acasă și urmează să intre în ture.

La nivelul Centrelor Sociale de bătrâni din Dâmbovița, figureză peste 500 de angajați.

La acest moment vorbim despre testarea a peste 250 de angajați ai Centrelor de bătrâni din Dâmbovița care se află în izolare preventivă la domiciliu. Rezultatele probelor ar trebui să apară începând de astăzi.

Specialiștii DSP Dâmbovița monitorizează strict activitatea celor 14 centre sociale din județ destinate bătrânilor cu licență de funcționare valabilă Următoarea etapă pe care o va parcurge DSP Dâmbovița este testare celorlalți angajați care acum sunt la serviciu și vor ieși din tură izolându-se preventiv la domiciliu. Este o activitate foarte complexă și care înseamnă o muncă colosală pentru specialiștii DSP Dâmbovița pe lângă activitățile de testare a celorlalte persoane care se prezintă la unitățile medicale cu suspiciuni de covid.

În data de 10 aprilie a.c., în contextul apariției Ordonanței Militare Nr. 8, cu privire la activitatea centrelor de tip rezidențial și având în vedere prevederile Art.9-14, a fost emisă o Dispoziție prin care s-a dispus organizarea de urgență în ceea ce privește izolarea angajaților în ture și cazarea acestora pe perioada stării de urgență, reactualizarea Planului de urgență și instruirea pe bază de semnătură a angajaților din tură, pe fiecare centru.

Printre alte măsuri, la art. 10 alin.1, izolarea personalului la locul de muncă se face pe perioade de câte 14 zile alternate cu alte 14 zile în izolare la domiciliu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.