Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. A început distribuirea kit-urilor de igienă tuturor locuitorilor municipiului Târgoviște

Autor:

Data: 22 aprilie 2020, 11:13

  •  
  •  
  •  

Primăria Târgoviște a început să distribuie măşti şi mănuşi de protecţie târgoviștenilor. Fiecare kit cuprinde 2 perechi de mănuși și 2 măști.

Această acțiune  face parte din seria măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii COVID-19,cuprinsă în planul de acțiune al  Primăriei  municipiului Târgoviște.

Decizia a fost aprobată în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) dar și Consiliul Local pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu COVID-19.

Primăria Târgoviște, o să facă tot ce îi stă în putinţă ca să protejeze comunitatea din Târgoviște. Perioada aleasă coincide cu afirmaţiile specialiştilor în domeniul sănătăţii, potrivit cărora, imediat după sărbătorile pascale s-ar înregistra vârful pandemiei în ţara noastră. Primul cartier abordat este Tudor Vladimirescu (microraionul nr. 6).

Distribuirea se face de către personalul Direcției de Asistență Socială, la domiciliu, în funcție de numărul membrilor fiecarei familii, cu respectarea distanței sociale.Personalul va purta, mască, mănuși, vizieră, precum și o vesta inscriptionață cu Primaria Târgoviște, iar la loc vizibil, legitimația de serviciu.

 Primarul Cristian Stan  are și un mesaj pentru târgoviștenii care nu reușesc să intre în posesia kit-ulu: “În situația în care nu ați intrat în posesia măștilor și mănușilor, iar pe scara sau strada dumneavoastră au fost deja distribuite, puteți suna la numărul de telefon 0732.017.666, Serviciul Evaluare și Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra în posesia kit-ului de igienă, a anunțat primarul Cristian Stan

Primăria Târgovişte continuă și ampla acțiune de igienizare a străzilor din oraş, a unităţilor de învăţământ, dar şi celelalte activităţi de prevenire a răspândirii COVID-19.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.