Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Alte trei cazuri de COVID-19 la Răcari. Edilul Marius Caravețeanu solicită și testarea contacților direcți ai persoanelor infectate

Autor:

Data: 21 aprilie 2020, 9:15

  •  
  •  
  •  

Duminică,19.04.2020, DSP Dâmbovița a recoltat din nou probe de la cinci angajați  ai Centrului Medico-Social  de la Răcari  și asta pentru că primele rezultate au fost neconcludente.

Luni seară, rezultatele  celor cinci probe au sosit, iar vești nu sunt bune, alți trei angajați de la Centru au fost confirmați cu COVID-19. Rezultatele testelor au venit în urmă cu scurt timp.

Cele trei persoane au fost deja internate la Secța Boli Infecțioase Târgoviște. Persoanele sunt asimptomatice.  La acest moment , la nivelul orașului Răcari sunt în total 54 de cazuri COVID-19.

La Centrul Medico-Social Răcari sunt în total 51 de cazuri confirmate, 32 de bătrâni asistați și 19 angajați.

 Situația se complică la Răcari

Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu  a solicitat   autorităților  responsabile testarea tuturor membrilor din familiile celor trei persoane infectate și asta pentru că  unii membrii  din aceste familii lucrează în instituțiile publice din Răcari.  

Răspunsul  a fost că nu se poate face testarea, mai ales că  nu prezintă niciun semn.

 Dacă  autoritățile cu atribuții în lupta cu COVID-19, nu  vor face testarea și celorlalți  contacți ai persoane infectate este posibil ca întreg orașul Răcari  să devină un focar, în contextul în care vorbim despre 54 de cazuri COVID-19,confirmate și fără să prezinte simptome.  

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.