Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Poiana: STAȚI ÎN CASĂ, nu trebui să vă întâlniţi cu prietenii, nu trebuie să vă întâlniți cu rudele care nu locuiesc în casa ta

Autor:

Data: 17 aprilie 2020, 22:58

  •  
  •  
  •  

Praznicul Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos îmi oferă plăcutul prilej de a adresa cetăţenilor din Poiana cele mai bune urări de sănătate şi împliniri. Fie ca Lumina Învierii să vă mângâie sufletele şi să vă bucure.

HRISTOS A ÎNVIAT!

Dragi cetățeni de toate vârstele, fac un apel la responsabilitate din partea fiecăruia dintre dumneavoastră cu rugămintea de a rămâne acasă în această perioadă. Este un moment dur, pentru români, pentru europeni. Deciziile adoptate de autorităţi au făcut ca să nu mai putem să ne întâlnim în locurile pe care le frecventăm dar sănătatea noastră a tuturor e mai presus de orice. Sunt sigur că aceste încercări vor trece şi vom reveni acolo unde am fost. Vă îndemn să rămâneţi în casele voastre. Înțelegem că nu este simplu să vă aflați mult timp în casă, dar nu există o altă soluție. Fiecare dintre dumneavoastră poate contribui la stoparea răspândirii virusului. Vă rog să înțelegem cu toții că trecem printr-o situație grea și că toate aceste apeluri le facem pentru noi toți, ca să nu răspândim în masă coronavirusul.

Un minim simț de responsabilitate prin limitarea ieșirilor și a deplasărilor cred că putem face fiecare dintre noi, plus evitarea contactului cu alți oameni doar la strictul necesar, fiindcă doar așa putem ajuta la limitarea răspândirii virusului!

Primarul Marian Șerban și Consiliul Local al comunei  Poiana

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.