Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Gura Foii: Stăm în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor și salvăm vieți

Autor:

Data: 17 aprilie 2020, 20:09

  •  
  •  
  •  

Învierea Mântuitorului să constituie pentru fiecare locuitor al comunei Gura Foii un moment de reală bucurie, de pace lăuntrică, de nădejde a împlinirilor viitoare.

 Hristos a înviat!

În aceste momente sănătatea noastră depinde de fiecare dintre noi. Sănătatea celor dragi nouă depinde de noi. Este timpul să lăsăm rațiunea să acționeze. Ni se spune să stăm în casă. Atunci, STĂM ÎN CASĂ!Să nu uităm nicio clipă că de noi toți depinde să reducem și să stopăm răspândirea coronavirus. Este timpul să dăm dovadă de solidaritate, de conformare la reguli, de implicare în efortul comun de a trece peste această criză.

Nu este greu dacă respectăm ceea ce ne trasmit autorităţile medicale şi autorităţi ale statului. Trebuie să respectăm regulile de igienă, trebuie să evităm orice deplasare dacă situaţia nu o impune, trebuie să dăm dovadă de mare responsabilitate. Dacă stăm toți în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor și salvăm vieți. Trebuie să înțelegem că acum este nevoie de un efort comun. Restricțiile se aplică tuturor fără nicio excepție

Primarul Radu Georgescu și Consiliul Local al comunei Gura Foii

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.