Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dragodana: Solidaritate și Sărbători în liniște și pace!

Autor:

Data: 17 aprilie 2020, 17:40

  •  
  •  
  •  

Praznicul luminat al Învierii Domnului să vă aducă tuturor  locuitorilor comunei Dragodana, multă sănătate şi tot binele din lume, iar Lumina Învierii să vă călăuzească paşii întru îndeplinirea speranţelor fiecăruia dintre noi.

Tuturor, un Paşte fericit şi Hristos a înviat!

Nu în ultimul rând, vreau să vă rog  ca în perioada  aceasta să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate. Sunt zile dificile pentru toată lumea, trăim îngrijorați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru din cauza acestui  inamic  invizibil COVID-19. Pentru a ieși din acest întuneric trebuie să ne uităm la cei de lângă noi cu spirit de solidaritate. Celor care lucrează în spitale, celor care încearcă să ajute alți oameni, vreau să le transmit multă putere tuturor. Din această situație putem ieși doar împreună și respectând toate recomandarile  făcute de autoritățile statului.

 Cuvântul de ordine al acestor zile este solidaritatea, dar ea se cere făcută prin „distanțare socială”. Adică fiți solidari stând fiecare la casa lui, nu vă întâlniți, nu vă vedeți, nu vă atingeți.

Primarul Gheorghe Sandu și Consiliul Local al comunei Dragodana

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.