Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

De miercuri, 22 aprilie 2020,Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Dâmbovița devine operațional în lupta cu COVID-19

Autor:

Data: 16 aprilie 2020, 11:46

  •  
  •  
  •  

Prefectul județului Dâmbovița,Aurelian Popa, subprefectul Cătălin Chiriu,conducerea CJ Dâmbovița și factorii de decizie din domeniul  situaţiilor de urgenţă- Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, au făcut o vizită de lucru  la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița , investiție amplasată pe o suprafaţă  de teren la fosta Unitate Militară de la Gara Târgovişte.

De miercuri, 23 aprilie 2020,Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției  Dâmbovița  devine  operațional în lupta cu COVID-19 .

În ședința CJ Dâmbovița din data de 7 aprilie a.c., a fost aprobată alocarea sumei de 250.000 lei către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița, din Fondul de Rezervă Bugetară aflat la dispoziția autorităților publice locale.

Banii au fost folosiți pentru dotarea Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI), în vederea operaționalizării activității specifice – prin posibilitatea de a răspunde cu promptitudine situațiilor de urgență și de a lua cu rapiditate deciziile pentru limitarea răspândirii COVID-19, atât în județul Dâmbovița, cât și la nivel național.

Au fost achiziționate mai multe echipamente IT, care sunt necesare bunei funcționări a centrului.

Totodată, prefectul  județului Dâmbovița, Aurelian Popa a făcut toate demersurile și a reușit să racordeze  Centrul la rețeaua de energie electrică și la rețeau de fibră optică pentru internet. Mai mult,prefectul județului are  promisiunea fermă  de la centru că în cel mai scurt timp  va sosi și o centrală telefonică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.