Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La spitalele COVID-19 Târgoviște,Pucioasa și Moreni au ajuns trei tuneluri de dezinfecţie, donație de la Crucea Roşie Dâmbovița

Autor:

Data: 15 aprilie 2020, 16:11

  •  
  •  
  •  

O nouă dovadă de responsabilitate socială. Crucea Roșie Dâmbovița continuă donaţiile către   unitățile medicale din Dâmbovița  care sunt în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus.  

Trei tuneluri de dezinfecţie, realizate de o companie locală, WOX FAD TÂRGOVIŞTE,  au ajuns  și vor fi montate la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște,Spitalul Pucioasa-unitate medicală sport COVID-19 și Matenitatea Moreni-unitate medicală COVID-1, instituții aflate în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus, printr-o donaţie a Crucii Roşii Dâmbovița.

Cu ajutorul acestor dispozitive, se va putea efectua o dezinfecţie eficientă a pacienţilor şi personalului medical atât prin pulverizarea soluţiei biocide, cât şi cu ajutorul substanţelor de dezinfectare îmbibate în covorul umed. Compania locală, WOX FAD TÂRGOVIŞTE  care a realizat cele trei tuneluri de dezinfecţie,asigură și montajul.

Crucea Roșie Dâmbovița cu sprijinul sponsorizărilor din partea  persoanelor juridice dar și cu donații de la persoane fizice,  îşi aduce contribuţia la asigurarea unui climat sigur şi de calitate pentru personalul aflat în prima linie  de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște,Spitalul Pucioasa-unitate medicală sport COVID-19 și Matenitatea Moreni-unitate medicală COVID-19.

“Trebuie să protejăm cadrele medicale şi personalul echipelor de intervenţie, pentru ca ei, la rândul lor, să îi poată proteja pe dâmbovițeni “,  a precizat Raul Pavelescu,directorul Crucii Roșii Dâmbovița

Crucea Roșie Dâmbovița mulțumește tuturor celor care  s-au implicat în  această acțiune. Fără susținerea voluntarilor, donatorilor, partenerilor și prietenilor Crucii Roșii  Dâmbovița, programele de ajutorare nu ar fi fost posibile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.