Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Văcărești: Au început lucrările ce vizează asfaltarea DC 39 Bungetu-Brăteștii de Jos

Autor:

Data: 14 aprilie 2020, 17:27

  •  
  •  
  •  

Chiar dacă suntem în plină luptă cu inamicul invizibil COVID-19, administrațiile locale pe lângă faptul că fac tot ce le stă în putere să-și apere comunitățile printr-o serie de acțiuni de prevenire și combatere a coronavirusului, nu au uitat că trebuie să implementeze și investițiile  ce contribuie la îmbunătățirea infrastructurii locale și  la un confort cât mai ridicat pentru cetățeni .

În aceste zile,veștile pentru cetățenii din Văcărești sunt foarte bune.

Administrația locală condusă de edilul Romică Stoica s-a ținut de cuvânt și a demarat o investiție mult așteptată de locuitori.

La Văcărești, se lucrează la modernizarea a 2,5 km de drumuri comunale.Concret,au început lucrările pregătitoare pentru asfaltarea DC 39 Bungetu-Brăteștii de Jos cu ieșire în DN 71 Târgoviște-București.

Acestă investiție se realizează în baza unei asocieri între Primaria Văcărești prin consiliul local și Consiliul Județean Dâmbovița.

Valoarea investiției este de 16 miliarde lei vechi. Contribuția Primăriei Văcărești este de 8 miliarde lei vechi la care se adaugă contribuția CJ Dâmbovița, tot de 8 miliarde lei vechi.

Se vor asfalta și străzile Miculești-Bungetu și Gării- Văcărești 

Primarul comunei Văcărești,Romică Stoica a ținut  să le dea concetățenilor încă o veste bună și anume că în perioada imediat următoare vor începe și lucrările  ce vizează asfaltarea străzii Miculești-Bungetu și strada Gării- Văcărești.Această investiție se realizează din buget local și are o valoare de 6 miliarde lei vechi. 

Edilul Romică Stoica a ținut să le mulțumească   tuturor cetățenilor  pentru înțelegere și totodată  a transmis mulțumiri  și celor de CJ Dâmbovița pentru sprijinul acordat

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.