Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan:Cetățenii trebuie să știe că banii din amenzile COVID-19, merg la bugetul de stat și nu la bugetul local

Autor:

Data: 13 aprilie 2020, 11:17

  •  
  •  
  •  

La Târgoviște, continuă amplul program de igenizare a străzilor, o altă măsură luată de administrația târgovișteană în lupta cu COVID-19.

Primarul Cristian Stan a spus clar și răspicat că nu a văzut nicio măsură de la centru pentru susținerea administrațiile locale care sunt contraconometru în lupta cu COVID-19.

Până la acest moment toate cheltuielile făcute de admnistrațiile locale au fost suportate din bugetele locale, fără niciun leu de la Guvern.

Măsurile de natură economică sunt esențiale în această perioadă însă acestea întârzie să apară de la Guvern . Edilul Cristian Stan a spus că după această criză de sănătate va urma și o criză economică fără precedent.

O altă remarcă făcută de edilul Cristian Stan, a fost strict legată de amenzile date pentru nerespectarea restricțiilor prevăzute în ordonanțele militare. Mai clar, toți banii din aceste amenzi merg la bugetul de stat și nu la bugetul local.

Edilul Cristian Stan nu a ezitat să spună că există o lipsă de comunicare din partea autoritățile responsabile cu situația COVID-19 atât cu autoritățile locale cât și cu cetățenii care trebuie să fie corect informați.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.