Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Solidaritate în plină criză COVID-19. Să cumpărăm produse sănătoase, de la producătorii dâmbovițeni sau români

Autor:

Data: 11 aprilie 2020, 16:04

  •  
  •  
  •  

Coronavirusul și restricţiile guvernamentale au afectat și legumicultorii. Suflă vântul a pagubă prin grădini și prin solarii. De când a intrat Coronavirusul în țară, legumicultorii au doar pierderi. Mare parte dintre legumele noi, atât de căutate odinioară, zace în solarii. Și legumicultorii din comuna dâmbovițeană Băleni sunt grav afectați de criza COVID-19. Strigătul disperat al legumicultorii din Băleni a fost auzit de către deputatul Claudia Gilia care a făcut o serie de demersuri  către Ministerul Agriculturii  care trebuie să sprijine acești oameni prin măsuri  concrete.

Astăzi, deputații PSD Dâmbovița, Claudia Gilia, Corneliu Ștefan, Carmen Holban, Marian Țachianu, vicepreședintele CJ, Luciana Cristea, directorul  LDP Dâmbovița, Cristian Avanu și vicepreședintele PSD Dâmbovița, Ionuț Săvoiu,  au mers  la Băleni și au cumpărat legume și verdețuri proaspete, direct de la sursă. Totodată, parlamentarii  au ținut să le transmită  dâmbovițenilor și un mesaj prin care să sprijine în această perioadă  de criză producătorii locali din județ și să ofere o mână de ajutor la  salvarea economiei din județ. 


“Legumele din comuna Băleni și oamenii de acolo nu mai au nevoie de nicio prezentare. Acum însă au nevoie de noi, ca de altfel toți producătorii din Dâmbovița.Salvatorii economiei județului nostru suntem NOI, doar dacă cumpărăm produse locale!Astăzi am mers în comuna Băleni împreună cu Carmen Holban, Claudia Gilia, Tachianu Marian, Luciana Cristea, Mihail Cristian Avanu Ionut Savoiu și Georgiana Nita și am cumpărat direct de la producători. Știți foarte bine că legumele venite din cine știe ce parte a lumii nu au același gust cu cele crescute de oamenii noștri din Băleni! Criza o putem trece doar împreună. Așadar, în această perioadă, trebuie să arătăm că suntem uniți și că ne sprijinim unii pe alții. Haideți să cumpărăm doar produse sănătoase, de la producătorii dâmbovițeni sau români.Căutați în primul rând produsele dâmbovițene!“,acesta este mesajul deputatului Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.