Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lupta cu COVID-19: Primaria Dragomireşti a început să distribuie măști de protecție și mănuși

Autor:

Data: 9 aprilie 2020, 14:08

  •  
  •  
  •  

Primaria Dragomireşti  a început să distribuie măști de protecție şi mănuși locuitorilor din întreaga  comună.Acestea sunt  distribuite în mod gratuit în fiecare gospodărie.La ora transmiterii acestei ştiri,în comuna Dragomireşti nu există cazuri de COVID-19.

Primaria Dragomiresti a început în forţă o nouă săptămână în lupta anti COVID -19. În acest sens vă informăm că fiecare familie din comuna Dragomireşti va beneficia în mod gratuit de un pachet cu materiale sanitare.

Am început distribuirea gratuită de măşti şi mănuşi către toate familiile din comună.Eu voi fi în permanentă alertă şi împreună cu funcţionarii Primariei vă asigur că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a proteja sănătatea noastră a tuturor.

Vă îndemn în continuare să staţi în case, să evitaţi contactul cu alte persoane, să evitaţi spaţiile aglomerate şi să respectaţi  cu strictete regulile de igienă şi sfaturile oferite de autorităţi.” a transmis primarul Dragoş Vlădulescu

De asemenea, administrația locală  condusă  de edilul Dragoş Vlădulescu cu ajutorul SVSU Dragomireşti,consilierilor locali  şi  voluntarilor a dezinfectat străzile,locurile de joacă şi instituţiile   folosind o substanță care combate COVID-19:

Menţionez faptul că această lucrare s-a facut în regie proprie (salariaţi din cadrul primăriei, consilieri şi voluntari), singurele costuri fiind cele cu achizitia soluţiei.Multumesc din suflet consilierilor locali care s-au implicat în această acţiune dar şi voluntarilor .Vom continua aceste acţiuni şi în zilele ce urmează.”,a declarat primarul Dragoş Vlădulescu.

Staţi Acasă!

Împreună pentru Dragomireşti!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.