Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În comuna Tătărani s-au luat măsuri de prevenire şi de monitorizare a riscurilor privind COVID-19

Autor:

Data: 9 aprilie 2020, 13:33

  •  
  •  
  •  

Străzile și  celelalte spaţii publice din comuna dâmboviţeană  Tătărani  au făcut  obiectul unui amplu proces de dezinfecţie pe bază de clor, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Edilul Constantin Pătru este  convins că menținerea curată și dezinfectarea străzilor și celorlalte  spaţii publice este o măsură care îi va ajuta în această luptă.

Primarul a făcut  şi  un apel către locuitorii comunei Tătărani,să înțeleagă  și să RAMĂNĂ  ÎN CASĂ.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sunt rugate să apeleze pentru orice problemă au , 24/24 ore la numărul  de telefon 0785212812 – primar Constantin Patru.

“Sănătatea dumneavoastră reprezintă prioritatea mea. În această săptămână , cu forţe proprii , am efectuat igienizare pe toate străzile din comuna Tătărani.

Cheltuielile nu au constat decât în câțiva litri de motorină pe care i-am folosit  la utilaje. Soluţia folosită  pentru  dezinfecţie,adică clorul l-am primit donaţie  de la Primăria Voineşti care a fost  şi ea sprijinită  prin donaţie cu o cantiate de 4000 litri de clor.

Stimaţi cetățeni ai comunei Tătărani, vă rog să înțelegeți și să RAMANEŢI ÎN CASĂ!

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sunt rugate să apeleze pentru orice problemă au , 24/24 ore la nr de telefon 0785212812 – primar Constantin Patru. Sănătatea dumneavoastră reprezintă prioritatea mea!”, a afirmat  primarul comunei Tătărani, Constantin Pătru.

La ora transmiterii acestei ştiri,comuna Tătărani nu are cazuri sau suspiciuni COVID-19. La nivelul judeţului Dâmboviţa,potrivit comunicării făcute la ora 13:00 de către autorităţile centrale, sunt 28 de cazuri COVID-19.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.