Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19. Semenii contează pentru tinerii care au inițiat proiectul ”În Aninoasa, izolat nu înseamnă abandonat”

Autor:

Data: 9 aprilie 2020, 21:00

  •  
  •  
  •  

Solidaritatea este una dintre valorile esențiale ale umanității. În aceste vremuri de criză cu toții trebuie să dăm dovadă de solidaritate pentru a depăși cu bine momentele dificile cu care ne confruntăm. Există oameni care în aceste momente de criză aleg să îi ajute pe cei aflați în nevoie.

Solidaritatea este una dintre valorile esențiale ale umanității. În aceste vremuri de criză cu toții trebuie să dăm dovadă de solidaritate pentru a depăși cu bine momentele dificile cu care ne confruntăm. Există oameni care în aceste momente de criză aleg să îi ajute pe cei aflați în nevoie.

Un exemplu este proiectul ”În Aninoasa, izolat nu înseamnă abandonat” inițiat de consilierul județean Vlăduț Nicolae alături de alți  tineri inimoși, Asociaţia ”Be You” și oameni cu suflet mare. În cadrul acestui proiect a fost lansată și o campanie de strângere de fonduri pentru copiii şi vârstnicii din comuna Aninoasa, care sunt extrem de vulnerabili în această perioadă: “Declanşarea stării de urgenţă, pe fondul pandemiei cu coronavirus, a provocat indirect şi situaţii în care semeni de-ai noştri nu au efectiv cu ce să se hrănească sau să-şi procure medicamente. Împreună cu voluntarii implicaţi, am identificat numeroşi copii din localitatea noastră, care trăiesc în familii fără nici o sursă de venit, familii monoparentale sau care îşi câştigau existenţa din munci ocazionale pe care nu le mai pot efectua.Totodată, numeroase persoane vârstnice fără venituri sau cu o pensie care nu le permite să-şi procure alimentele şi medicamentele necesare, sunt singuri şi fără ajutor. Alătură-te nouă şi oferă din puţinul tău celor care trebuie să trăiască, deşi sunt obligaţi să rămână acasă.
Împreună cu Asociaţia ”Be You”, un partener care s-a dovedit de fiecare dată implicat și deschis pentru rezolvarea problemelor comunității nostre, încercăm să amintim tuturor că orice fiinţă are o valoare umană şi că trebuie să fim solidari pentru sănătatea comunităţii noastre.
   Donează în contul deschis la Banca Transilvania: 
RO38BTRLRONCRT0325795201Cod Swift: BTRLRO22Titular: Asociatia Be YouMenționează la detaliile plăţii ”Aninoasa”, încurajând și alte persoane să ni se alăture, pentru că orice ajutor contează, mai ales acum când situația tinde să devină din ce în ce mai gravă! “
acesta este apelul lansat de  Vlăduț Nicolae


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.