Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Autoritățile orașului Pucioasa au intrat în prima linie a luptei cu COVID-19

Autor:

Data: 5 aprilie 2020, 12:04

  •  
  •  
  •  

Lumea trece printr-un moment foarte complicat care cere cea mai mare atenție din partea tuturor, pentru a putea lupta eficient cu inamicul invizibil COVID-19 care atacă nemilos. Protejarea vieților umane trebuie să fie în acest moment înainte de orice interes. Dâmbovițenii și toți românii  trebuie să dea dovadă de solidaritate față de cei care sunt în prima linie în lupta cu COVID-19, medici, asistenți, ambulanțieri, SMURD, poliție, jandarmi, pompieri și nu în ultimul rând administrațiile locale din comune,orașe și municipii. În aceste zile cumplite, primarii fac eforturi deosebite să-și apare comunitățile în lupta cu COVID-19.

Orașul Pucioasa a intrat și el în prima linie a luptei cu COVID-19. Primarul Constantin Ana face tot ce-i stă în putere să-și apere comunitatea.  Spitalul orășenesc Pucioasa a devenit unitate medicală suport COVID-19 iar Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantină. Primarul Constantin Ana face tot posibilul să-și protejeze comunitatea în fața inamicului COVID-19 și ne -a declarat într-un interviu că Hotelul Ceres nu va primi carantinați ci va fi destinat  cadrelor medicale care lucrează cu pacienții COVID-19.

Mai mult, administrația de la Pucioasa  ne spune că se fac pregătiri intense la Spitalul Pucioasa pentru că de miercuri, vor sosi primii pacienți suspecți  sau confirmați COVID-19, forme ușoare sau medii. Edilul a anunțat și alte măsuri luate la nivelul comunității din Pucioasa și nu a omis să-și arate solidaritatea față  de comunitatea din Corbii Mari și celelalte comunități dâmbovițene. Dacă vă pasă, rămâneți în casă! 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.