Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Administrația locală de la Moroeni și sponsori generoși fac eforturi în lupta cu COVID-19 pentru comunitate iar alții se ocupă cu plângeri pe la Poliție

Autor:

Data: 4 aprilie 2020, 17:45

  •  
  •  
  •  

Sunt zile dificile pentru toată lumea. Cu toții trăim îngrijorați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și asta datorită inamicului invizibil COVID-19 care atacă fără să-și aleagă victimele, în orice moment, oricare dintre noi putem să-i cădem pradă.

Este îngrijorare în rândul comunităților însă administrațiile locale-primarii și viceprimarii sunt și ei în prima linie cu COVID-19 și fac tot ce le stă în putere să-și apere comunitățile de inamicul COVID-19.

Și autoritățile locale din comuna dâmbovițeană Moroeni fac eforturi să-și apere comunitatea de COVID-19. Edilul Laurențiu Moraru și viceprimarul   Florian Leotescu caută soluții să-și ajute concetățenii greu încercați de criza COVID-19. O fundație care de ceva vreme susține necondiționat administrația condusă de primarul Laurențiu Moraru, a ales și în acestă perioadă să fie alături de comunitatea din Moroeni. Concret, fundația s-a oferit ca în fiecare săptămână să ofere la câte 60 de familii din Moroeni, sprijin constând în produse de igienă și alimente.

Primarul Laurențiu Moraru a acceptat propunerea fundației. Ce poate fi mai frumos decât acest gest de umanitate și solidaritate însă se pare că în comuna Moroeni, încă  sunt persoane care au uitat de solidaritate, unitate și  umanitate și vor sa facă numai rău. Se pare că acești oameni nu fac altceva decât să se răzbune politic. Neputința lor au transformat-o în ură, răzbunare și chiar plângeri la poliție că oameni cu suflet mare sprijină comunitatea.


 Joi, reprezentanții fundației au cerut primarului Laurențiu Moraru să meargă cu ei în comună să le arate gospodăriile care au nevoie de sprijin. Primarul i-a însoțit pe cei doi reprezentanți ai fundației, le-a indicat gospodăriile și doar atât, donațiile au fost înmânate cetațenilor de către reprezentanții fundației. Pe tot acest traseu, primarul Laurențiu Moraru și reprezentanții fundației au fost urmăriți și fotografiați și la doar câteva ore după încheierea acțiunii umanitare edilul a fost înștiințat ca există o plângere la Poliția  Fieni. Mai mult, unii cetățeni care au primit aceste ajutoare au fost interogați de polițiști.

Primarul Laurențiu Moraru imediat a luat legătura cu perfectul județului  căruia i-a comunicat cele întâmplate și subliniind ideea ca a fost o acțiune umanitară fără nicio implicare politică. Mai mult, edilul Laurențiu Moraru este decis să facă o comunicare către CJSU. Edilul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru a ieșit public și a transmis autorităților competente ca este nedrept ce se întâmplă și mai mult, le-a trsnsmis că în situația în care nu le convine sprijinul venit din partea fundației atunci să se asigure pârghiile legale și sprijinul financiar autorităților locale  ca să vină în ajutorul persoanelor vulnerabile din comunitate.

Edilul Laurențiu Moraru ne-a comunicat că această acțiune umanitară a fundației va continua și săptămâna viitoare la alte familii din Moroeni și că administrația locală nu-și abandonează semenii în aceste zile cumplite doar ca vor unii indivizi să-și dovedească forța politică prin ură și răzbunare. Mesajul administrație locale de la Moroeni a fost foarte clar către locuitorii comunei și anume că împreună vor lupta cu COVID-19 și totul va fi bine! 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.