Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Administrația de la Niculești a luat toate măsurile necesare prvind lupta cu COVID-19. Au fost făcute acțiuni de dezinfecție în toate spațiile publice dim comuna Niculești.

Autor:

Data: 4 aprilie 2020, 12:51

  •  
  •  
  •  

Administrația de la Niculești a luat toate măsurile necesare prvind lupta cu COVID-19. Au fost făcute acțiuni de dezinfecție în toate spațiile publice dim comuna Niculești.

Apel la calm, rațiune și disciplină din partea primarului comunei Niculești,Dorinel Soare: Nu există  suspiciune sau caz de COVID-19  în comunitatea noastră 

La ora transmiterii acestei știri, în comuna dâmbovițeană Niculești nu există niciun caz de COVID-19 și  nicio suspiciune de COVID-19. Administrația de la Niculești a luat toate măsurile necesare prvind lupta cu COVID-19. Au fost făcute acțiuni de dezinfecție  în toate spațiile publice dim comuna Niculești. Redăm integral mesajul primarului Dorinel Soare către cetățenii comunei Niculești: 
“Stimați concetățeni, 
   Pentru liniștea tuturor vavănunț faptul, că  la nivelul localității nu exista cazuri de Coronavirus19 . Exista doar cazuri de izolare la domiciliu pe o perioadă de 14 zile de la data intrării în țară sau de la data constatării că ar fi posibili contacți cu un caz confirmat.Persoanele asfel identificate vor intra în izolare împreună cu persoanele cu care locuiesc( soț,soție, fii,fiice părinți,socrii etc),și monitorizate permanent,atât în ceea ce privește respectarea condițiilor de izolare cât și eventualele simptome.   Fiți alături de noi și STAȚI ÎN CASĂ!Contactați-ne pentru informații  oficiale.Tel.0744525210 ,0749188744.”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.