Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Stați ACASĂ! Măsuri eficiente la Văcăreşti, pentru a limita răspândirea COVID-19

Autor:

Data: 3 aprilie 2020, 21:21

  •  
  •  
  •  

COVID-19 se răspândește foarte repede, după câte se vede, și crește mereu și numărul persoanelor decedate. Măsurile luate de în aceste zile de admnistraţiile locale sunt cu siguranță eficiente pentru a limita răspândirea virusului şi a proteja comunităţile. Pentru limitarea riscului de transmitere a noului Coronavirus, şi Primăria Văcăreşti a luat un set de măsuri care se adresează tuturor locuitorilor comunei. Edilul comunei Văcăreşti, Romică Stoica a cumpărat cu bani de la bugetul local, 4.000 de măști de protecție care vor fi împărțite de sâmbătă, 4aprilie 2020, locuitorilor din comună. De asemenea, primăria va distribui către persoanele nevoiaşe, persoane vârstnice care nu au aparţinători și produse alimentare de strictă necesitate.

COVID-19 se răspândește foarte repede, după câte se vede, și crește mereu și numărul persoanelor decedate. Măsurile luate de în aceste zile de admnistraţiile locale

Totodată admnistraţia locală de la Văcăreşti a reuşit să achiziţioneze şi soluţiile necesare pentru a demara acţiunea de dezinfectare a spațiilor publice din comuna– intrări în instituții publice, băncuțe, stațiile transportului local, alei pietonale către magazine şi alte instituţii. Dezinfecția zonelor de circulație și a spațiilor publice se va realiza cu substanțe certificate de Direcția de Sănătate Publică și are ca scop prevenirea răspândirii virusului COVID – 19. Materialele sanitare de protecție și alimentele vor fi distribuite de personalul primăriei Văcăreşti  din poartă în poartă. Primarul din  Văcăreşti, Romică Stoica i-a îndemnat pe locuitorii comunei să respecte cu stricteţe măsurile de prevenţie şi a făcut apel la toţi cei care sunt în autoizolare să respecte această măsură. 

 La acest moment, în comuna Văcăreşti, sunt izolate 20 de persoane şi nu există nicio persoană suspectă sau confirmată cu COVID-19. Serviciul de asistență social din  cadrul primariei Văcăreşti  monitorizează toți bătrânii singuri, iar în funcție de nevoie există echipă care asigură minimul necesar.

Nu trebuie să intrăm în panică, dar e absolut necesar să ne comportăm PREVENTIV și RESPONSABIL, astfel încât să ne protejăm, să îi protejăm pe cei dragi și să ne ocrotim comunitatea. Vă cerem să  fiți și în această perioadă RESPONSABILI pentru a putea avea grijă de comuna Văcăreşti. Împreună vom reuși să ne protejăm comunitatea și pe cei dragi!” a declarat primarul Romică Stoica

Primarul comunei Văcăreşti, Romică Stoica  le transmite cetăţenilor că se pot adresa  Primăriei Văcăreşti cu privire la orice situație sau persoanele vârstnice, vulnerabile au nevoie de ajutor, apelând următoarele numere de telefon:

Primăria Văcăreşti: 0245/684330

Primar Romică Stoica: 0731318084

Asistenţi sociali: 0720819330, 0721522335

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to Stați ACASĂ! Măsuri eficiente la Văcăreşti, pentru a limita răspândirea COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.