Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Fiecare donaţie, o şansă pentru Corbii Mari în lupta cu COVID-19. Administraţiile de la Voineşti, Gura Şuţii, Pucioasa şi deputatul Corneliu Ştefan au dat deja o mână de ajutor

Autor:

Data: 2 aprilie 2020, 16:27

  •  
  •  
  •  

Oamenii au nevoie să simtă sprijin și ajutor la nevoie. În aceste zile, oamenii se uită cu multă speranță la cei pe care îi consideră liderii comunității. Administraţia de la Corbii Mari, condusă de edilul Ionuţ  Bănică face tot ce-i stă în putere pentru a proteja comunitatea în lupta cu COVID-19.

Fiecare donaţie este o şansă pentru siguranţa comunităţii din Corbii Mari, lovită de COVID-19. Deviza “Unul pentru toţi, şi toţi pentru unul”este sloganul edililor de la  Voineşti, Gura Şuţii, Pucioasa şi al deputatul Corneliu Ştefan-preşedinte PSD Dâmboviţa, care au dat o mână de ajutor comunităţii din Corbii Mari.

Citește și: VIDEO. Lupta contra COVID-19 la Corbii Mari poate fi sprijinită prin campania de strângere de fonduri -ÎMPREUNĂ PENTRU CORBII MARI!

Aceşti oameni, nu au stat pe gânduri şi au donat comunităţii din Corbii Mari o serie de echipamente de protecție: mănuşi, măşti, combinizoane. Solidaritatea este cea care contează cu adevărat pentru comunități în astfel de momente.

 Primarul, viceprimarul, admnistratorul public își donează o parte din indemnizație

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică, viceprimarul şi admnistratorul public au hotărât să-și doneze jumătate din indemnizația pe o lună pentru a achiziționa cele neceare pentru comunitatea aflată în lupta cu COVID-19. După ce au ales să facă asta, i-au îndemnat și pe cei care fac parte din echipă, consilierii locali ai PSD, să facă același lucru. Edilul  Ionuţ Bănică a ţinut să le mulţumească şi celor care au donat în contul Primăriei Corbii Mari.

Primăria Corbii Marii riscă să rămână fără  soluţii pentru activităţile de dezinfecţie

După cum ştim, autorităţile din Corbii Mari au intensificat acţiunile de dezinfectare după confirmarea primului caz COVID-19 în localitate. Sunt  dezinfectate toate zonele vulnerabile, toate spațiile, toate incintele care pot constitui surse de răspândire a virusului. Se folosec substanțe BIOCIDE, anume recomandate pentru acest tip de acțiuni însă şi acestea sunt pe terminate şi nu se mai găsesc.

Citește și: Al doilea DECES COVID-19 în Dâmboviţa

Edilul Ionuţ Bănică ne-a spus că mai are soluţie pentru  preparea a 7500 de litri de dezinfectat şi că este în căutarea unui ofertant, însă greu de găsit. Trebuie să spunem că și bugetul primăriei dă semne de austeritate.  Urgent, autorităţile central trebuie să sprijine administraţiile locale în sarcina cărora se află majoritatea măsuri de prevenire impuse prin ordonanţele militare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.