Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Semnal de solidaritate de la Răzvad: Primarul și-a donat jumatate din indemnizația pe o lună pentru alimente și medicamente necesare răzvădenilor afectați de criza COVID-19 și este urmat și de echipa sa

Autor:

Data: 1 aprilie 2020, 15:22

  •  
  •  
  •  

Sunt oameni care cred că o situație precum este cea cauzată de COVID-19 reprezintă  un prilej să unească întreaga societate şi să ne mobilizeze la fapte bune. In aceste zile, pentru toate administrațiile locale, grija pentru oameni și pentru sănătatea acestora este primordială iar solidaritatea este cea care contează cu adevărat pentru comunități în astfel de momente. 

În comuna dâmbovițeană  Răzvad, semnalul de unitate și solidaritate  a fost dat de primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Șerban si consilierii locali. Nu doar cred, ci și fac! Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru si viceprimarul Ionela Serban, cunoscuți pentru felul în care alege să se dedice oamenilor din comuna lor, au hotărât de data aceasta să își doneze jumătate din indemnizația pe o lună pentru a achiziționa alimente ce vor fi donate oamenilor din comună, aflați în  impas în acestă perioadă. După ce au ales să facă asta, i-au îndemnat și pe cei care fac parte din echipă, consilierii locali, să facă același lucru.

Primarul Emanuel Spătaru speră că acțiunea sa să fie urmată și de alți colegi de-ai săi din primarie sau și de alte persoane care au posibilitatea să facă asta.

“Vă îndemn pe toți să fim #solidari!

Am decis să donez jumătate din indemnizația de primar, pe o lună, pentru locuitorii din comună care se descurcă greu cu mâncarea și medicamentele, în această perioadă.

#stămacasă #totulvafibine”, este mesajul primarului Emanuel Spătaru

 În aceste momente pe care nu le-a prevăzut nimeni pentru România, nici în cele mai pesimiste scenarii, există oameni care doresc să împărtășească tuturor convingerea că suntem mai buni și mai puternici în eforturi comune.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.