Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Luciana Cristea solicită public amânarea concursului pentru ocupare funcției de șef al Serviciului Salvamont Dâmbovița

Autor:

Data: 30 martie 2020, 11:36

  •  
  •  
  •  

Mâine, 31 martie 2020, Consiliul Judeţean Dâmboviţa  desfăşoară prima probă a concursului pentru ocupare funcției de șef al Serviciului Salvamont Dâmbovița. Care este urgenţa într-o stare de urgenţă medicală  la nivelul întregii ţări, să organizezi un concurs pentru numirea unui şef la Salvamont  Dâmboviţa?

Citește și: Echipa Salvamont Dâmboviţa solicită public CJ Dâmboviţa, amănarea concursului pentru postul şef Serviciul Salvamont Dâmboviţa şi intervenţia instituţiilor abilitate să verifice legalitatea organizării concursului

Ca multe alte concursuri din instituţiile  satutului care au fost suspendate şi acesta ar trebui suspendat  în plină stare de urgenţă.

Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Luciana Cristea solicită public amânarea concursului pentru ocupare funcției de șef al Serviciului Salvamont Dâmbovița“ Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public și a faptului că mi s-a cerut punctul de vedere în ceea ce privește organizarea concursului de ocupare a funcției de șef al Serviciului Salvamont Dâmbovița, este de datoria mea să solicit amânarea acestui concurs.


Principalul motiv este acela că prioritatea mea, ca și a Consiliului Județean Dâmbovița, trebuie să rămână, în continuare, SĂNĂTATEA dâmbovițenilor și lupta împotriva răspândirii COVID-19.
De asemenea, concursul se poate amâna până când vom câștiga lupta cu noul virus, mai ales că actualul șef al Salvamont Dâmbovița mai poate conduce serviciul cel puțin două luni de la acest moment.
Consiliul Județean Dâmbovița trebuie să țină cont de semnalul de alarmă tras de salvamontiștii dâmbovițeni și să nu pună piedici adevăraților profesioniști care doresc să își facă meseria la fel de bine ca și până acum.
Am convingerea fermă că Salvamont Dâmbovița poate activa cu aceeași echipă
!”,a scris pe pagina de socializare, vicepreşedintele CJ Dâmboviţa,Luciana Cristea

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.