Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Răzvad: Dăruiţi alimente şi sprijiniţi lupta cu COVID-19

Autor:

Data: 30 martie 2020, 18:23

  •  
  •  
  •  

“Cu un bănuţ dăruit poţi cumpăra cerul. Nu fiindcă cerul ar fi atât de ieftin, ci fiindcă Dumnezeu este atât de plin de iubire. Dacă n-ai nici măcar acel bănuţ, atunci dă un pahar cu apă rece!” (Sfântul Ioan Gură de Aur).Cea mai mare calitate a unui om este ceea ce poartă în suflet și dăruiește celor din jur. Se spune că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui.

Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris.  În această perioadă destul de dificilă pentru România, este momentul să dăm  dovadă  de  solidaritate,umanitate şi unitate.Singura raţiune, când vorbim în aceste zile despre COVID-19, este dorinţa de a găsi aliaţi în a şterge suferinţa oamenilor şi a  opri inamicul COVID-19. Aşa că dacă vrem o viaţă  normal să începem prin a fi mai buni împreună! Primăria  comunei Răzvad  a lansat o campanie de strângere de alimente pentru bătrânii, familiile  dar şi personele izolate  şi greu încercate în această  criză  de COVID-19.

Este o acţiune de suflet prin care se doreşte   ajutorarea  persoanele vulnerabile care nu au venituri.  Societăţile comerciale  dar şi oameni cu suflet  mare pot dona alimente neperisabile sau greu perisabile care vor ajunge, cu precădere, la persoanele ce depăşesc vârsta de 65 de ani şi care au rămas fără venituri, sau la alte cazuri speciale.  Administraţia  de la Răzvad condusă  de primarul Emanuel Spătaru  şi viceprimarul Ionela Şerban, a pornit această acţiune în urma numeroaselor solicitări venite din partea cetăţenilor aflaţi în situaţii dificile.

Sunt persoane vârstnice, cu pensii mici, fără aparţinători şi care sunt nevoite să cumpere şi medicamente,oameni  care au muncit cu ziua, dar acum au rămas şi fără aceste venituri. Sunt persoane defavorizate, încadrate în diferite grade de handicap şi care au rămas fără bani. Toţi aceşti oameni au nevoie de sprijinul nostru. Sunt singuri, speriaţi şi neajutoraţi. Prima donaţie a venit din partea edilului Emanuel Spătaru .

Dragii mei,
Perioada pe care o traversăm este una dificilă! Din păcate, măsurile luate şi ordonaţele militare emise sunt neclare şi nu ajută deloc pe cei aflaţi în dificultate.De aceea, în urma mesajelor primite cu diferite solicitări, am hotărât să demarăm o Campanie de Donatii în Alimente.
Vreau să vă rog să fim solidari unii cu altii!


Incepând de astâzi, toţi cei care vreţi să ajutatţi cu diverse alimente (de baza), o puteţi face la sediul primăriei, unde vom colecta şi mai apoi trimitem către persoanele în vârstă şi către persoanele aflate în autoizolare şi au epuizat resursele.Atenţionez că alimentele vor fi distribuite persoanelor care au dificultăţi reale!!!!
Haideţi să dăm dovadă de o comunitate unită şi să ne Ajutăm Impreună.Provoc în primul rând pe toţi agenţii economici de pe raza comunei cât şi pe toţi cei care vor şi pot să o facă.Eu o să deschid lista astăzi.
Nr.de telefoane disponibile sunt:(0729) 161 544,(0724) 733 563,0737) 025 129
#AlaturiDeOameni!!!
#Solidaritate!!!
,acesta este apelul primarului comunei Răzvad,Emanuel Spătaru

Maica Tereza  spunea: „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești”.        

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.