Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sub pretextul crizei COVID-19, la Bilciurești, unii fac campanie ducând alimente și pliante electorale populației izolate

Autor:

Data: 28 martie 2020, 15:32

  •  
  •  
  •  

Marea majoritate,  primarii cei care nu fac din criza COVID-19,pretext de campanie electorală  sunt deja în primele linii de luptă cu inamicul invizibil, însă se mai trezesc unii indivizi  care să profite de această criză și își  fac campanie electorală.

Marea majoritate,  primarii cei care nu fac din criza COVID-19,pretext de campanie electorală  sunt deja în primele linii de luptă cu inamicul invizibil

Clar, acești indivizi dau dovadă de inconștiență și iresponsabilitate și vor să-și asigure votul cu un sac de cartofi. Acest lucru se întâmplă  în comuna  dâmbovițeană Bilciurești, unde un individ pretinde că vrea să  ajute persoanele izolate  sau bătrânii,mergând din poartă în poartă și oferindu-le saci de cartofi  dar și pliante electorale cu sigla PNL prin care îi anunță că el este candidatul pentru funcția de primar pentru următoarele alegeri.

Situația a fost semnalată de președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan: “În timp ce reprezentanții PSD sunt implicați în lupta contra pandemiei, PNL Dâmbovița nu respectă nici măcar Ordonața militară nr. 3:liberalii dâmbovițeni merg din casă în casă să cumpere voturi!Tot cei de la PNL nu au nimic în comun cu respectarea legii și fac campanie cu funcționarii publici. Vă asigurăm că aceste lucruri vor fi aduse la cunoștința tuturor dâmbovițenilor, pentru a se vedea care este adevărata față a PNL Dâmbovița !”a afirmat Corneliu Ștefan  Clar,individul care a împărțit pliante electorale și cartofi, dă dovadă de iresponsabilitate și interes electoral și  nu de solidaritate,simț civic.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.