Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Spitalul Orăşenesc Găeşti va da personal de suport pentru toate unităţile medicale din Dâmboviţa, dedicate cazurilor COVID-19

Autor:

Data: 25 martie 2020, 18:50

  •  
  •  
  •  

Cei care se află astăzi, în linia întâi în lupta împotriva Covid-19   sunt cadre medicale, asistenți, personal de suport  care au, la rândul lor, nevoie de grijă și ajutor.

Citește și: Spitalul Pucioasa devine spital suport pentru COVID-19 alături de Secţia Boli Infecţioase Târgovişte şi Secţia specială pentru COVID-19, amenajată în Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Realitatea este că numărul cazurilor  de COVID-19 crește de la o zi la alta. Nu este de ascuns faptul că  sistemul medical va fi  luat  cu asalt de  de pacienţii COVID-19 care vor necesita îngrijire medicală.

Niciun spital nu poate fi pregătit pentru un flux atât de mare de pacienți. Cadrele medicale din prima linie  trebuie  susţinuţe pentru a lupta cu coronavirul, punându-le la dispoziție echipamente și aparatură necesară dar totodată autorităţile trebuie să  pregătească şi  pe lângă spitale suport şi personal de suport.  Astfel, la nivelul  judeţului Dâmboviţa, Spitalul Orăşenesc Găeşti  va da  personal de suport  pentru  toate unităţile medicale din Dâmboviţa, dedicate cazurilor COVID-19.

Citește și: Maternitatea Moreni, dedicată exclusiv gravidelor suspecte sau confirmate cu COVID-19

Personalul medical  este cel mai expus la virus și necesită înnoirea echipamentului de protecție la fiecare interacțiune cu pacientul.

Citește și: Primul caz de COVID-19 din Dâmbovița

Potrivit specialiştilor, la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în Secţia Boli Infecţioase Târgovişte există  echipamente de protecţie, materiale de igienă, pentru a se proteja  dar se fac în continuare eforturi  de aprovizionare privind  echipamente de protecţie, echipamente medicale şi materiale de igienă, pentru a se proteja şi a trata cât mai mulţi pacienţi afectaţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.