Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Gest de solidaritate: Aparat pentru monitorizarea funcţiilor vitale donat Spitalului Județean de Urgenţă Târgovişte de parlamentarii PSD Dâmboviţa

Autor:

Data: 25 martie 2020, 12:23

  •  
  •  
  •  

În aceste zile, când  întreaga ţară se luptă să facă  faţă   iamicului  invizibil  COVID-19,  este despre a veni în ajutorul aproapelui nostru.

Nu există manual de instrucţiuni ci este despre solidaritate şi despre  a ne implica în tot ceea ce ţine de fiecare dintre noi, în a nu sta nepăsători, acum, când cu toţii suntem încercaţi de provocări unice.

Punându-şi încrederea totală în cadrele medicale, parlamentarii PSD Dâmbovia, Ştefan Corneliu, Titus Corlățean, Holban Carmen, Gilia Claudia și Țachianu Marian au decis şi de această dată să se implice prin investiţii în sistemul sanitar, şi au donat astăzi, un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților. Mai mult,parlamentarii PSD Dâmboviţa au   şi un mesaj: Lupta poate fi câștigată doar printr-un efort comun.

SOLIDARITATE ÎNAINTE DE TOATE!Parlamentarii PSD DÂMBOVIȚA: Ștefan Corneliu, Titus Corlățean, Holban Carmen, Gilia Claudia și Țachianu Marian au achiziționat și donat Spitalului Județean de Urgență Târgoviște un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților.Aparatul este indispensabil medicilor și este primul care dă alarma în cazul detectării unei modificări în starea de sănătate a pacienților.Sperăm ca acțiunea parlamentarilor PSD DAMBOVITA să fie un exemplu pentru cât mai mulți dintre noi.

Singurele arme pe care le avem la îndemână în lupta cu COVID-19 sunt respectul, solidaritatea și grija față de cei de lângă noi.Credem cu tărie că, în aceste momente, lupta poate fi câștigată doar printr-un efort comun.

În fața acestui virus, avem datoria să facem tot ceea ce este omenește posibil, iar orice lucru bine făcut este încă un semn că ne respectăm și ne susținem reciproc.

Mulțumim medicilor, asistentelor, oamenilor de pe salvări, polițiștilor șijandarmilor, farmaciștilor, tuturor celor care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie.

Uniti pentru Dambovita

Alaturi deOameni” acesta a fost mesajul  postat pe pagina de socializare  de către deputatul Corneliu Ştefan,preşedinte PSD Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.