Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Astăzi, 23.03.2020, în județul Dâmbovița: 53 de persoane în carantină, 1134 persoane izolate la domiciliu și două sancțiuni contravenționale în valoare de 1100 de lei

Autor:

Data: 23 martie 2020, 17:56

 •  
 •  
 •  

BULETIN DE PRESĂ

Astăzi, 23.03.2020, înjudețul Dâmbovița:

 • se află în izolare la domiciliu 1134 persoane asimptomatice
 • au ieșit din izolare la domiciliu 276 persoane
 • se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens, 53 de persoane.

Polițiștii continuă să acționeze pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost constituite 129 de patrule, dintre care 38 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu. La aceaste acțiuni participată și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița. De asemenea, au fost efectuate 4 însoțiri de către polițiști către centrele de carantină și 9 de către jandarmi.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate 714 persoane, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1100 de lei celor care nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

Totodată, Poliția Locală Târgoviște a acționat pe raza Municipiului Târgoviște sub coordonarea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, pentru verificarea persoanelor aflate în izolare la domiciliu, fiind verificate în acest sens 38 de persoane pentru care nu s-au identificat aspecte de încălcare a condițiilor impuse.

În continuare pe raza întregului județ, sunt desfășurate activități, pentru verificarea și identificarea persoanelor care încalcă măsura izolării la domiciliu sau persoane care, la intrarea în țară, nu au completat formularul prevăzut de autorități.

Zilnic sunt înregistrate apeluri (34 pană la acest moment) la numărul de telefon 0730.013381 în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, efectuate de către șoferi de tir și persoane aflate în izolare la domiciliu în județul Dâmbovița.

În cursul zilei de astăzi, Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița va supune analizei și, ulterior aprobării, mai multe proiecte de hotărâre ce vizează măsuri ce pot fi adoptate la nivelul județului, în completarea celor două ordonanțe militare precum și a hotărârilor CNSSU. Măsurile vor fi comunicate după aprobarea acestora.

Începând de astăzi 23.03.2020, ora 22.00 se va restricționa circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei. În intervalul orar 22.00-06.00, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru motivele :

 • deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare  a activității profesionale și înapoi;
 • deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază  ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale;
 • deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;
 • deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea /însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie;
 • deplasări scurte, în apropierea locuinței/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a oamenilor și nevoile animalelor de companie/domestice.

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to Astăzi, 23.03.2020, în județul Dâmbovița: 53 de persoane în carantină, 1134 persoane izolate la domiciliu și două sancțiuni contravenționale în valoare de 1100 de lei

 1. Carmen

  23/03/2020 at 19:13

  Se presupune că frizeriile ar trebui închise.De când a fost dat ordinul că se închid frizeriile in Târgoviște pe bulevardul Unirii vis a vis de AITT o frizerie încă este deschisă și se tunde toată ziua pt că doamna respectiva a pus folii negre pe geamuri ca sa nu se vadă nimic de afara.Clientii intra și ies unul după altul având programări făcute de către acea doamna.Ar trebui că poliția locală sa verifice.Sunt foarte multe saloane și frizerii care au închis dar aceasta persoana sfidează pe toti.Sper că cineva sa ia masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.