Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul Târgoviștei, Cristian Stan: Ce să fac mai mult ca să înțelegeți că trebuie să STAȚI ACASĂ?!

Autor:

Data: 21 martie 2020, 18:54

  •  
  •  
  •  

“‼ Oameni buni, ne cunoaștem de atâta timp și știți că nu am fost niciodată un prăpăstios din fire. Am avut mereu ambiția și curajul de a depăși limite și prejudecăți. De data asta, însă, e cu totul altceva.

"‼ Oameni buni, ne cunoaștem de atâta timp și știți că nu am fost niciodată un prăpăstios din fire. Am avut mereu ambiția și curajul de a depăși limite și prejudecăți. De data asta, însă, e cu totul altceva.

SUNT EXTREM DE ÎNGRIJORAT de efectul pe care il poate avea coronavirusul în țara noastră, în municipiul nostru. Și nu știu cum să vă fac să înțelegeți mai bine această alertă. Am luat măsuri de combatere a efectelor de răspândire, dar ele devin absolut inutile în fața comportamentului unora dintre noi. Azi de dimineață, erau cozi, persoană lângă persoană, la două supermarketuri în oraș. Azi, la prânz, erau oameni pe străzi ca într-o sâmbătă obișnuită, trecând unii pe lângă alții, cu un grad de inconștiență care mă sperie. Azi, după amiază, sunt oameni în parcuri și părculețe, in fata blocului, de parcă ar fi sărbătoare și nu stare de urgență.

❗ Ce să fac mai mult ca să înțelegeți că trebuie să STAȚI ACASĂ?! Vreți să avem concitadini infectați sau, Doamne ferește, târgovișteni morți din cauza faptului că nu am fost suficient de îngrijiți cu noi înșine? Vreți să cădem într-o dramă din care să nu mai putem ieși? / Fac o paranteză și le transmit celor care guvernează azi că sunt în egală măsură responsabili pentru starea asta de relaxare socială inconștientă pe care o vedem afară. Minciunile lor cu „noi suntem cei mai buni, noi stăpânim virusul” au creat o falsă realitate și au dezarmat scutul de protecție al cetățenilor.
La aceste lucruri, adaugam si interdictia inadmisibila de comunicare pe acest subiect.

Revin: vă rog să stați în casele voastre cât de mult puteți! Veți vedea, atunci când va trece valul de nenorociri, cât de mult a contat asta.

Vă mulțumesc din suflet!”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to Primarul Târgoviștei, Cristian Stan: Ce să fac mai mult ca să înțelegeți că trebuie să STAȚI ACASĂ?!

  1. Carmen

    23/03/2020 at 17:26

    Ar trebui sa se verifice frizeriile din Târgoviște.Se presupune că ar trebui sa fie închise dar o doamna care nu respecta nici o lege a pus folii negre pe geamurile frizeriei și tunde in fiecare zi până la lăsarea serii ca sa nu se vadă becurile aprinse.Frizeria este pe bulevardul Unirii vis a vis de AITT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.