Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Măsură nouă de luptă împotriva COVID-19 şi la Cojasca: Se dezinfecteză străzile, locurile de joacă şi celelalte spaţii publice

Autor:

Data: 21 martie 2020, 11:12

  •  
  •  
  •  

” Dâmboviţeni, stați acasă!” este mesajul  pe care –l transmit  primarii  din localităţile judeţului Dâmboviţa  dar şi autorităţile  judeţene  care  se luptă  cu  COVID-19.  

La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Dâmboviţa nu există niciun caz de COVID-19. Cea mai eficientă măsură pentru a încetini răspândirea virusului este ca oamenii să rămână acasă.

Măsură nouă de luptă împotriva COVID-19 şi la Cojasca: Se dezinfecteză străzile, locurile de joacă şi celelalte spaţii publice

Şi administraţia de la Cojasca, condusă de primarul  Gheorghe Victor nu va ezita să ia noi măsuri  privind  prevenirea  răspândirii COVID-19.  Comuna Cojasca a demarat un program intens de igienizare și dezinfecție a domeniului public al comunei(străzi,parcuri, locuri de joacă, stații de transport în comun, alte spații publice).

Mai mult,edilul Gheorghe Victor  face apel la responsabilitatea și spiritul civic al cetățenilor rugandu-i să respectați cu strictețe măsurile luate împotriva răspândirii COVID-19.

Dragi locuitori ai comunei Cojasca , este cel mai mare ajutor pe care îl puteți da autorităților publice și este cea mai înaltă modalitate prin care vă salvați și ne salvăm viețile împreună. Statul acasă este astăzi cea mai importantă recomandare și, de altfel, cea mai mare problemă, pentru că asta limitează răspândirea virusului și ne ajută pe toți, așa cum am spus.  Am demarat  o amplă acţiune  de dezinfecție a străzilor, a  locurilor de joacă,a stațiilor de transport în comun, până la sfârșitul situației de urgență sau până la alte măsuri dispuse la nivel național, dacă va fi cazul, de restricții, a mai declarat primarul Gheorghe Victor .

 În ceea ce primeşte semnalarea unor cazuri deosebite, Primăria Cojasca a pus  la dispoziţia  cetăţenilor şi  numere de telefon pentru a putea interveni eficient.

Primar Gheorghe Victor tel. 0762/257058

Viceprimar Eftimie Ion 0734/606442

Asistent social Miu Alina Florentina Arion 0784/272861

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.