Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

IMPORTANT! În Dâmboviţa nu sunt cazuri COVID-19, toate testele efectuate la persoane din județ au ieșit negative

Autor:

Data: 21 martie 2020, 22:52

  •  
  •  
  •  

Pentru  liniştea tuturor dâmboviţenilor, la ora transmiterii acestei ştiri, în Dâmboviţa nu sunt persoane confirmate cu COVID-19, toate testele efectuate până în prezent la persoane din județul au ieșit negative. Trebuie  să menţionăm faptul că şi testul  bărbatului de 46 de ani, din satul  Siliştea, comuna Raciu este negativ. 

Pentru  liniştea tuturor dâmboviţenilor, la ora transmiterii acestei ştiri, în Dâmboviţa nu sunt persoane confirmate cu COVID-19, toate testele efectuate până în prezent la persoane din județul au ieșit negative.

Acest bărbat  a ajuns joi, la  Secţia de Boli Infecţioase  Târgovişte din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte  cu simptome specifice infecției cu coronavirus, imediat personalul medical a urmat toate procedurile, s-au recoltat probe  care au fost trimise către  Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof.Dr. Matei Balș” iar  în această seară rezultatul  a ieşit negativ.  Din câte ştim s-au  făcut foarte multe speculaţii pe  seama acestui caz, oamenii din zonă erau în panică.

Citește și: NOI RESTRICȚII privind ieșitul din casă

Iată că  lucrurile s-au elucidat, testul este negativ. Mai mult, DSP Dâmboviţa  va impune măsuri de siguranţă în acest caz dar şi pentru celelalte persoane testate şi  cu rezultat negativ, măsura izolării la domiciliu,urmând să se facă şi celelalte două  testări, potrivit procedurilor legale. Oameni  buni trebuie să dăm dovadă de calm, responsabilitate, să respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorităţile centrale. Trebuie să conştientizăm marele pericol la care este expusă România, noi, simplii cetăţeni. În această perioadă rămânem acasă şi evităm activităţile care  ne pot expune la COVID-19.

Evitaţi la maximum activităţile care nu sunt esenţiale în aceasta perioadă.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis un mesaj de avertisment celor care au ieșit la plimbare și grătar, refuzând astfel să respecte recomandările de izolare și distanțare socială “virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să poată fi evitat”.

Toată lumea declară ca medicii sunt eroi și că trebuie să-i ajutăm. Cum îi sprijinim? Ignorând sfaturile lor? Trebuie să facem tot ceea ce ține de noi, ca persoane, pentru protecția noastră, a familiilor noastre, a prietenilor, colegilor, vecinilor noștri.

Dacă vă pasăstați acasă

Pentru Târgovişte. Pentru Dâmboviţa.Pentru România.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.